Foto: dansani-waskom-badkamer-meubel

Bijzondere opzetwaskommen voor luxueuze badkamersfeer

Dansani biedt bijzondere opzetwaskommen die in combinatie met de badmeubelserie Calidris zorgen voor een luxueuze badkamersfeer.

Dansani biedt bijzondere opzetwaskommen die in combinatie met de badmeubelserie Calidris zorgen voor een luxueuze badkamersfeer.

Calidris staat voor Deens design, met doordachte, flexibele combinatiemogelijkheden voor het creëren van een badkamer naar individuele wens. De combinatie van de kubistische meubelmodules en de zacht, afgeronde hoeken en randen van de waskom zorgt voor een contrastrijk, verrassend effect.

Zachte vormen op de kast

De nieuwe opzetwaskommen binnen de Calidris-serie dragen de namen 'Solo' en 'Piano'. De vloeiende, zachte vormgeving zorgt voor een bijzondere retrosfeer. Met de hoge zijkanten en afgeronde hoeken die naar beneden toe licht taps toelopen, ogen de waskommen als elegante sculpturen op het wastafelblad. Dit effect wordt zowel met inzet van één enkele als met twee waskommen naast elkaar even overtuigend bereikt.

Beide nieuwe waskommen zijn gemaakt van echt sanitairkeramiek; een duurzaam, sterk materiaal dat eenvoudig te onderhouden is. De vrijstaande Solo waskom wordt gecombineerd met kranen aan de wand of op het wastafelblad. Piano beschikt over een kleine kraanbank achter het wasbekken. Deze biedt niet alleen ruimte voor de montage van de wastafelkraan, maar ook voor zeep en tandenborstels.

Elegante en flexibele oplossingen

De sobere, harmonische waskommen vormen een bijzondere, contrastrijke combinatie met de meubels uit de Calidris-serie. Deze meubels brengen, in stijlvolle hoogglans of in warme houtstructuren, sfeer en functionaliteit in de badkamer. Het basisprincipe van de meubelmodules is een consequent doorgevoerde vorm- en maatvoering, waardoor deze op alle mogelijke manieren met elkaar gecombineerd kunnen worden. Bovendien zijn alle kasten keerbaar toe te passen, horizontaal of vertikaal gemonteerd. De deuren openen naar links of naar rechts. Daarmee biedt Calidris compromisloze mogelijkheden voor een inrichting naar wens. Een brede keuze aan accessoires ronden de inrichtingsmogelijkheden af.

De waskom Piano combineert bij uitstek met meubels uit gebeitst eiken of uit de bijzondere houtsoort Smoked Oak. Bijpassende handdoekhouders en aflegplateaus zorgen voor een consequente en uitgebalanceerde doorvoering van de stijl. De spiegel met stevige, houten omlijsting en cilindervormige verlichting, rond het geheel af. De verlichting zorgt bij het scheren of bij het aanbrengen van make-up voor een optimale belichting.

Meer informatie: www.dansani.nl

Publicatiedatum: 23 juni 2009

Reacties