Foto: Rize-140cm-RAL-kleur-groen-hr-badmeubelen

Nieuws van H&R Badmeubelen & Sanitair

H&R Badmeubelen & Sanitair heeft een aantal nieuwe producten aan haar assortiment toegevoegd.

Het toepassen van deze zwarte greeplijsten is mogelijk bij de serie Infinity.

Nieuwe serie: Rize

Graag introduceren wij onze nieuwe serie Rize. Kenmerkend voor deze serie is het fraaie lijnenspel tussen de korpus en de zwarte terugliggende randen. De serie is uitgerust met extra luxe blackline push2open ladesystemen die aan de zijkanten voorzien zijn van donker getint glas. Dit geeft het meubel een nog luxere uitstraling en is ook nog eens extra praktisch. Badmeubel Rize past zowel in de moderne als de industriële badkamer.

De serie is leverbaar in de maten 100, 120, 140 en 160 cm, zowel in symmetrische als asymmetrische uitvoering. U kunt de combinatie afmaken met diverse bovenbladen of met de kunststeen wastafel Thin.

Wastafel Cover in asymmetrische uitvoering

Onze nieuwe keramische wastafel Cover is op 121 cm ook leverbaar in een asymmetrische uitvoering. U kunt deze wastafel combineren met een standaard onderkast op 80 cm en de nieuwe regaalkast van 40 cm breed.

Nieuwe onderkast 40 cm breed met deur

Onlangs hebben wij de regaalkast op 40 cm breed geïntroduceerd, zodat u eindeloos kunt creëren en ook met onze asymmetrische wastafels kunt combineren. Nu worden de mogelijkheden verder uitgebreid met een onderkast van 40 cm breed mét deur. Deze onderkast biedt dezelfde mogelijkheden als de regaalkast en vormt een fantastische combinatie met de wastafelkast met 2 laden.

Nieuwe waskom Carré en Essentials fonteinkommen

Per direct hebben wij keramische waskom Carré toegevoegd aan ons assortiment. Deze rechthoekige waskom heeft een afmeting van 45,5 x 32,5 x 13,5 cm (bxdxh) en is leverbaar in wit glans, wit mat en zwart mat.
Onze nieuwe Essentials fonteinkommen kunt u combineren met een massief eiken bovenblad of fonteinplank om zo uw eigen meubel samen te stellen. Er zijn diverse kleuren leverbaar zoals wit, wit marmer, basalt zwart, beton en terrazzo. Voor ieder wat wils!

Spiegeltje spiegeltje aan de wand

Maak kennis met onze nieuwe spiegels Dune, Flow en Nero. Deze trendy modellen worden toegevoegd aan ons assortiment spiegels zodat ons aanbod weer helemaal up to date is.

De luxe lichtspiegel Dune heeft een verlichtingsbalk, een touch sensor op de voorzijde en is standaard uitgevoerd met spiegelverwarming. De ronde vorm en gezandstraalde verlichtingsbalk geven de spiegel een extra luxe uitstraling. Leverbaar in de afmetingen (diameter) 60 en 80 cm.

Spiegel Flow heeft een verlichtingsbalk, een touch sensor op de voorzijde en is standaard uitgevoerd met spiegelverwarming. Spiegel Flow is afgewerkt met een zwart frame. De ronde vorm en het frame geven de spiegel een speelse en toch luxe uitstraling. Spiegel Flow past zowel in de moderne als de industriële badkamer. Leverbaar in de afmetingen (diameter) 60 en 80 cm.

De luxe lichtspiegel Nero is afgewerkt met een zwart frame en heeft een hoogte van 80 cm. Spiegel Nero is voorzien van een verlichtingsbalk, touch sensor op de voorzijde en is standaard uitgevoerd met spiegelverwarming. De spiegel is leverbaar in de breedtematen 60, 80, 100, 120 en 140 cm.

Nieuwe keramische wastafel Kube

De nieuwe wastafel Kube kan gecombineerd worden met de series Infinity, Matrix, Neat en Vision. Er zijn diverse breedtematen beschikbaar en u kunt kiezen uit 4 verschillende kleuren: wit, calacatta, grey stone en ceppe di grè. Zo heeft u een mooie wastafel als eyecatcher én het gemak van een keramisch product!

Meer informatie: www.hrbadmeubelen.nl 

Meer van H&R Badmeubelen & Sanitair
Reacties