Luca meubelcombinaties: combineer en creëer

Badkamermeubels combineren uit een ruim assortiment sanitair artikelen kan bij Luca Sanitair in vier gemakkelijke stappen.

02 November 2018

Kies de kraan, opzetwastafel, topblad of meubelwastafel en de daarbij behorende onderkast en u heeft uw ideale badkamermeubel. De perfecte badkamermeubel met uitstraling van Italiaans design is gemakkelijk te combineren met de nieuwe Luca meubelcatalogus; combineer en creëer.

Kranen

Bongio badkamerkranen combineren Italiaans design met de beste materialen en zijn beschikbaar in veel verschillende afwerkingen. Elke serie van Bongio biedt een ruime keuze aan kranen die passen bij het design sanitair van Luca Sanitair. Naast Bongio heeft Luca nog een aantal private label kranen in chroom, geborsteld nikkel, mat wit en mat zwart. Bongio kan daarentegen de kranen leveren in meer dan 20 verschillende afwerkingen (van hammered brass tot geborsteld goud). Keuzemogelijkheden genoeg voor een wand- of staande wastafelkraan.

Bongio wand wastafelkraan chroom Bongio wand wastafelkraan geborsteld nikkel Bongio wand wastafelkraan mat zwart

Bongio wand wastafelkranen
Bongio wand wastafelkranen zijn er in chroom, geborsteld nikkel en mat zwart

Opzetwastafels

Bij een design kraan hoort natuurlijk een strakke opzetwastafel. Opzetwastafels zijn er in vele afmetingen, vormen en kun je op verschillende manieren toepassen. Combineer de opzetwastafel met een topblad en onderkast voor een natuurlijke en exclusieve uitstraling. De Luca privatel label opzetwastafels zijn beschikbaar in mineral stone (glans wit) of solid surface (mat wit, mat zwart of olijfgroen). Daarnaast heeft het Italiaanse bedrijf Globo Ceramica een breed assortiment keramieke opzetwastafels in 14 verschillende kleuren. Een verschuivende trend richting opzetwastafels met een dunne rand is goed zichtbaar in de badkamer en zorgt voor een nog strakkere uitstraling.

Topbladen/meubelwastafels

Een topblad is perfect te combineren met één of meerdere opzetwastafels. Wilt u geen opzetwastafels dan kunt u kiezen uit verschillende meubelwastafels met spoelbakken die strak op de onderkasten passen. Een mogelijkheid hiervoor is een eiken houten topblad die zorgt voor een natuurlijke look in de badkamer. Luca Wood heeft 9 verschillende afwerkingen in eiken en 4 in teak hout. Naast het eiken en teak hout zijn er mat witte solid surface topbladen beschikbaar die zeer strak zijn afgewerkt.

Luca Sanitair
Mooie combinaties met staal, hout en solid surface

Onderkasten

De wastafelonderkast kan samen met de kraan, opzetwastafel en topblad een mooie eyecatcher vormen in de badkamer. Daarnaast biedt de onderkast de mogelijkheid om de badkamerspullen er netjes in op te ruimen. Luca heeft een ruim assortiment aan onderkasten in verschillende maten en kleuren. De houten onderkasten kunnen mooi gecombineerd worden met het 316 rvs Luca Steel, een zeer stevig roestvrij staal soort. Naast de eiken en teak onderkasten is sinds dit jaar GB badkamermeubelen toegevoegd aan het assortiment van Luca Sanitair. Dit is een Italiaanse meubelfabrikant met een zeer breed assortiment en maatwerk is hierbij tevens mogelijk.

Met de nieuwe Luca meubelcatalogus is voor een select aantal producten gekozen uit het assortiment, maar zoals benoemd is er nog veel meer mogelijk. Dus laat de creativiteit de vrije loop voor de ideale meubelopstelling in uw badkamer.

Meer van Luca Sanitair
Reacties