De nieuwe 2-Store opbergcollectie van Tiger

Nieuwe, compacte en multifunctionele opbergoplossingen voor in de badkamer

Opgeruimd staat netjes! Weg met de flacons op de douchevloer, de handdoek en washand op de grond en een mobiele telefoon onder de waterspetters. De nieuwe Tiger 2-Store collectie biedt nieuwe opbergoplossingen voor allerlei producten in de badkamer. Zonder dat het veel ruimte inneemt, heb je alles bij de hand. De 2-Store collectie is uiterst functioneel, heeft een krachtig, modern design en past in elke badkamer door het universele uiterlijk.

De collectie bevat een ophangbaar doucherek, een multifunctioneel douchemandje en een tweezijdige douchemand, die buitengewoon handig én verrassend om een glazen douchewand heen kan worden geklemd. Hierdoor wordt er zowel opbergruimte in de douche als aan de buitenzijde van de douche gecreëerd.

Alle items zijn verkrijgbaar de kleur zwart, voor een krachtig statement, of in het wit, voor een lichte, frisse look.

Doordacht design

De 2-Store collectie heeft kenmerkende ronde hoeken, die subtiliteit toevoegen aan het design. Dat naast de functionaliteit ook het design van 2-Store goed doordacht is, blijkt uit de erkenning voor Goed Industrieel Ontwerp (GIO). Deze Nederlandse professionele designprijs wordt door de jury alleen toegekend aan producten met een hoge ontwerpkwaliteit.

De duurzame douchemandjes hebben een vriendelijke afgeronde vorm en zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof, waardoor roesten niet mogelijk is. Door de geïntegreerde afwateringsleuf blijft het water niet in de mandjes staan en zijn ze gemakkelijk schoon te houden.

Meer informatie over Tiger en de 2-store serie is te vinden op www.tiger.nl/2-store