Dansani Calidris - absolute topklasse in badkamermeubelen

Calidris is ontworpen vanuit de gedachte: een hoog segment complete meubelserie die een functionele en stijlvolle inrichting mogelijk maakt.

Dansani Calidris

Deens design gecombineerd met traditioneel vakmanschap en de beste materialen, dat maakt Calidris zo bijzonder. Ontelbare mogelijkheden om de badkamer volledig naar uw eigen wens in te richten. Keuze uit keramische waskommen Globe en Ellipse, wastafels en werkbladen van Silestone®, kasten spiegels en accessoires. Overtuig uzelf! 

Calidris van Dansani is doordacht en volledig op elkaar afgestemd. Zo zijn de wastafels van Solid surface, glas, Silestone® en zijn de waskommen van sanitair keramiek. De wastafels of werkbladen met onderkasten zijn er in 40 en 50 cm diep en vele breedte maten en hoogtes met dubbele of enkele laden. 

Calidris is leverbaar in mat wit (MDF gelakt), echt eiken hout fineer in 6 dessins of in uw kleur naar wens in matte finish, eindeloos combineren dus!

De hoogwaardige kasten zijn opgebouwd uit panelen die met traditionele veer- en groefverbinding aan elkaar zijn gezet. De randen zijn deels afgeschuind zodat de kasten ook zonder greep makkelijk te openen zijn.

Verder heeft Calidris diverse spiegels en spiegelkasten, elk voorzien van fraaie details en handige mogelijkheden.

 

Natuurlijk zijn de wastafelonderkasten voorzien van de allernieuwste laderails die aan het oog onttrokken worden door de praktische laden. De laden zijn voorzien van softclose en zelfsluiting. Met de handige ladeverdelers zijn de laden volledig naar eigen wens in te delen. Push 2 open is een optie 

                     

Dansani - Create your personal space

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website