array(1) { ["path"]=> string(48) "www.dansani.nl/nl-nl/inspiratie/dansani-calidris" }
Partner

Dansani B.V.

Dansani werd opgericht in 1983. Het begon allemaal met Thomas Bjerrum - ook vandaag nog lid van de directie - in een kleine werkplaats en met een idee. Dit idee groeide in de loop der jaren uit tot een succesvol concept in de badkamerbranche. Dansani ontwikkelt, ontwerpt en produceert veelzijdige inrichtingsconcepten voor de badkamer.

Bedrijfsoverzicht Dansani B.V.

Dansani Calidris

Calidris is ontworpen vanuit 1 gedachte: een complete meubelserie die een functionele en stijlvolle inrichting mogelijk maakt, ongeacht de vorm en grootte van de ruimte.

Dansani Calidris

Deens design gecombineerd met traditioneel vakmanschap en de beste materialen, dat maakt Calidris zo bijzonder. Ontelbare mogelijkheden om de badkamer volledig naar uw eigen wens in te richten. Een ruime keus aan keramische wastafels, kasten spiegels en accessoires. Overtuig uzelf!
 

Calidris van Dansani is doordacht en volledig op elkaar afgestemd. Zo zijn de wastafels van keramiek en ongeacht hun afmeting dezelfde belijning. De wastafels zijn in drie diepten leverbaar: Small (voor onderkasten 30 cm. diep), Medium (voor onderkasten 40 cm. diep) en Large (voor onderkasten van 50 cm. diep).

 

Calidris is leverbaar in hoogglans wit (MDF gelakt), licht eiken (hout fineer) en donker eiken (hout fineer)

De kasten zijn opgebouwd uit panelen die met traditionele veer- en groefverbinding aan elkaar zijn gezet. De randen zijn deels afgeschuind zodat de kasten ook zonder greep makkelijk te openen zijn.

Verder heeft Calidris diverse spiegels en spiegelkasten, elk voorzien van fraaie details en handige mogelijkheden.

 

Natuurlijk zijn de wastafelonderkasten voorzien van de allernieuwste laderails die aan het oog onttrokken worden door de praktische laden. De laden zijn voorzien van softclose en zelfsluiting. Met de handige ladeverdelers zijn de laden volledig naar eigen wens in te delen.

                     

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website

Meer lezen over
'Dansani Calidris'?

meer van deze professional

Dansani Zaro

Dansani Zaro - minimalistische, elegante en functionel...

Dansani Curvo

Dansani Curvo - laat u overweldigen door een mooie en ...

Dansani Luna

Dansani Luna - een brede serie met moderne en klassieke...

Toon alle 7 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.