Tiger Nederland BV

Partner

Tigerfix

Je badkamer verfraaien met Tiger accessoires was nog nooit zo eenvoudig. Muurplaat plaatsen, lijmcartridge aandrukken, half uurtje wachten en het accessoire plaatsen. Zo simpel is het! Wil je geen gaten boren in je nieuwe badkamertegels, zeker niet in natuursteen of grote tegels? Dan is Tigerfix de oplossing! Extra voordeel van Tigerfix is dat het muurplaatje eenvoudig, zonder beschadigingen, te verwijderen is. Door het muurplaatje te verhitten met een verfföhn, haal je het zo van de tegel af. Handig bij huurwoningen, verhuizen of gewoon wanneer u niet wilt boren!

Bouwmarkten

Tigerfix en Tiger accessoires zijn verkrijgbaar bij bouwmarkten en doe-het-zelf zaken. Hier vindt u ook alle relevante info in het schap.

Tiger biedt al enkele jaren de mogelijkheid om badkameraccessoires te monteren zonder in tegels te hoeven boren. Ideaal, maar tot voor kort best een flinke klus. Goed kneden van de pasta, schoonmaken en een lange droogtijd behoren vanaf nu tot het verleden.

Tiger ontwikkelde een compleet nieuwe generatie Tigerfix. Monteren was nog nooit zo eenvoudig. Montageplaat en cartridge aanbrengen, half uurtje laten drogen en uw accessoire monteren. Zo simpel is het!

MEER VAN DIT BEDRIJF