Sunshower: douchen met de zon

Met de Sunshower haal je het zonnetje in je douchecabine. Bekijk bij Baden+ de Sunshowers met zon- én infraroodlicht of met alleen infraroodlicht.

Extra aangenaam douchen 

Begin je dag goed met Sunshower. De Sunshower is een stijlvol apparaat voor in de douche dat  infrarood en zonlicht combineert. Tijdens je dagelijkse douchebeurt geeft de Sunshower je zo een energiek gevoel en verhoogt je weerstand. De infraroodwarmte dringt diep door in de huid en houdt de spieren en gewrichten soepel. Het gedoseerde zonlicht houd je vitamine D gehalte op peil  en zorgt voor een gezonde teint.

De Sunshower is ontwikkeld met medische specialisten. Om er zo zeker van te zijn dat je verantwoord kunt douchen en geniet van de warme stralen en licht van de Sunshower.

Verschillende Sunshowers

De Sunshower is er in zes uitvoeringen, zodat er altijd een in je badkamer past. In strak wit of in zwart. De meeste Sunshowers worden ingebouwd, wat een rustig en strak effect heeft op je doucheruimte. Heb je onvoldoende ruimte of wil je geen verbouwing? Kies dan voor de opbouwvarianten Combi of Solo. Lees er alles over op de website van Baden+.

Vind je Baden+ specialist bij jou in de buurt om je te adviseren over de Sunshower. Baden+ heeft verdeeld over Nederland ruim 40  topsanitairspecialisten. Graag gaan we bij Baden+ aan de slag als je persoonlijke ontwerper om een uniek ontwerp met de juiste productselectie te maken.