array(1) { ["path"]=> string(18) "www.baden-plus.nl/" }
Partner

Badenplus Bv

Baden+ heeft verdeeld over Nederland een aantal topsanitairspecialisten die het Baden+ vaandel dragen. Allemaal stuk voor stuk vakspecialisten die je kunnen inspireren op badkamergebied. In iedere showroom staan vele badkameropstellingen zodat je je direct een voorstelling kunt maken hoe dit in jouw huis past. Daarnaast staan er heel veel losse productpresentaties van meubelen, douche-oplossingen en toiletten om met eigen ogen de kwaliteit te kunnen beoordelen. Graag gaat Baden+ aan de slag als je persoonlijke ontwerper om een uniek ontwerp met de juiste productselectie te maken.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Badenplus Bv

Sunshower; Nu bij Baden+

Sunshower; Haalt het goede van buiten naar binnen.
Wordt uw tijd ook steeds spaarzamer? Wat is er dan fijner dan tijdens het douchen ook het benodigde zonlicht op uw lichaam te krijgen.

Begin uw dag goed met Sunshower
Tijdens uw dagelijkse douchebeurt geeft de Sunshower, met zonlicht of infraroodwarmte, u een energiek gevoel en wordt uw weerstand verhoogt. Dankzij de Sunshower krijgt u de mogelijkheid om infrarood en zonlicht te combineren. Tijdens het douchen kunt u heerlijk genieten van deze slimme warmtebron, de infraroodwarmte dringt diep door in de huid en houdt de spieren en gewrichten soepel terwijl het gedoseerde zonlicht uw vitamine D gehalte op peil houdt en zorgt voor een gezond zomers kleurtje. Door het gebruik van de Sunshower verhoogt u met minimale inspanning uw kwaliteit van leven. Een gezonde stijl van leven combineren met het genieten van wellness, dat is waar Sunshower voor bedoeld is.

Wilt u meer weten over de Sunshower? Lees dan meer op onze website.

Uw badkamerspecialist

Baden+ heeft verdeeld over Nederland 22 topsanitairspecialisten die het Baden+ vaandel dragen. Allemaal stuk voor stuk vakspecialisten die u kunnen inspireren op badkamergebied. In iedere showroom staan vele badkamer- en toiletopstellingen zodat u direct een voorstelling kunt maken hoe dit in uw huis past. Daarnaast staan er heel veel losse productpresentaties van meubelen, douche-oplossingen en toiletten om met eigen ogen de kwaliteit te kunnen beoordelen. Graag gaan we bij Baden+ aan de slag als uw persoonlijke ontwerper om een uniek ontwerp met de juiste productselectie te maken.

Zoek een Baden+ badkamerspecialist bij u in de buurt.

Meer lezen over
'Sunshower; Nu bij Baden+'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.