Permanent verkleurde voegen schoonmaken? Zo doe je dat!

Verkleurde voegen, niets is vervelender als de badkamer inwandelen en tegen vergeelde voegen aankijken.

07 November 2019

Schoonmaken heeft vaak weinig zin en over de jaren worden ze als maar viezer en viezer. Niet alleen ziet het er vies uit, het is ook nog eens een bron van bacteriën en schimmels! Dat zijn wel de laatste dingen die je in voegen op de badkamer tegen wilt komen! Wellicht ben je al met verscheidene schoonmaakmiddelen aan de gang geweest, maar die werken meestal niet.

Vergeelde voegen bijkleuren

Wanneer je de vergeelde voegen bij wilt gaan kleuren kun je er voor kiezen om ze gewoon te vervangen. Hierbij kun je van de gelegenheid gebruik maken om je badkamer helemaal te vernieuwen. Echter is dit natuurlijk heel veel werk en ook een dure aangelegenheid. Daarom kun je altijd kiezen voor een snellere optie, waarbij je de verkleurde voegen bewerkt met een speciale Voegenstift of een speciale voegenverf. Of je kiest voor een voegenstift of voegenverf hangt af van de hoeveelheid voegen die je wilt kleuren. In het geval van de voegenstift, kies je voor een handige stift waarvan het mengsel is vermengd met cement, Hierdoor worden de voegen niet alleen witter gekleurd, maar worden ze ook beschermd tegen schimmel dankzij de antibacteriële formule!

Wat is de voegenstift?

Via Voegenstift.nl vind je de voegenstiften in verschillende kleuren die je kan gebruiken om verkleurde voegen er in een handomdraai als nieuw uit te laten zien. De verf is op waterbasis en geschikt voor cementen voegen. Door het indringen van de verf in de voeg weet je zeker dat de voegenstift een permanente oplossing is voor je voegen probleem Je gaat simpelweg met de pen over de vergeelde voegen heen en zorgt ervoor dat je een goede laag verf achterlaat. Deze verf laat je vervolgens 24 uur drogen en daarna is hij zo goed als nieuw en waterafstotend. Dit is een hele snelle en goedkope manier om je voegen probleem in een keer op te lossen. Het grote voordeel is dat het aanbrengen van de verf met de stift niet lang duurt en daarnaast is het ook nog eens een permanente oplossing! Met de voegenstift ben je dan ook heel snel klaar, dus het is gemakkelijk op een avondje of een vrije middag uit te voeren!

Reacties