Opbergspecialist Sunware voegt drie organisers toe aan trendy living-collectie

Door meer structuur en orde aan te brengen in huis, komen mensen makkelijker tot rust.

31 Januari 2019

De Sigma home-lijn van Sunware is speciaal ontworpen om in die behoefte te voorzien. Wegens succes voegt de Nederlandse opbergproducent nu drie nieuwe producten toe aan het Sigma home-assortiment: stijlvolle organisers voor in nisjes, op plankjes, in lades of op het wastafel- of keukenblad.

Het gaat om drie bakjes in verschillende formaten: met een inhoud van 0,6 liter, 1,65 liter en 3,3 liter. De compacte afmetingen maken de organisers ideaal voor het opbergen van kleinere artikelen, zoals opgerolde gastendoekjes, tandenborstels, shampooflacons en make-upproducten, maar ook voor bestek, koffiecups of kruidenpotjes. Daarnaast voldoet het ontwerp aan hoge standaarden voor hygiëne, eigentijds design en gemak. Jeannette Nijenhuis, Industrial Designer bij Sunware: “Tijdens het designproces hielden we steeds voor ogen dat deze organisers – net als de overige producten in de Sigma home-lijn – gezien mogen worden. We hebben daarom gekozen voor trendy duotone kleuren, waarbij de afgeronde dekselrand donkerder is dan de rest van het bakje. Dat geeft een luxe en speelse uitstraling. Daarnaast zijn de organisers allemaal even hoog, waardoor je ze makkelijk naast of op elkaar kunt plaatsen.”

Sigma home speelt in op trends

Het succes van de Sigma home-lijn houdt verband met drie trends: mensen kiezen vaker voor duurzame opbergoplossingen in plaats van voor losse plastic wegwerpverpakkingen, bakjes en mandjes worden steeds vaker tentoongesteld in nisjes en op plakjes, en er is een groeiende behoefte aan mooie opbergers om het huis opgeruimder te maken. “We hebben allemaal steeds meer spullen in huis, maar willen tegelijkertijd dat ons huis rust uitstraalt in plaats van chaos”, aldus Erik van Geuns, Sales & Marketing manager bij Sunware. “De Sigma home-organisers zijn speciaal ontworpen voor het organiseren van keuken- en badkamerlades, plankjes, dressoirs en nisjes.”

De drie organisers zijn vanaf eind maart te koop. Ze zijn verkrijgbaar in de kleurencombinaties wit/lichtgrijs, lichtblauw/donkerblauw en lichtgroen/donkergroen.