Foto: press_2013//Flow300-schap-met-lade-keramag.jpg

Keramag Flow300 - Accessoires als esthetisch onderdeel van de ruimte

De badkamerserie Flow300 van fabrikant Keramag maakt badkamerproducten tot een logisch onderdeel van de ruimte.

De badkamerserie Flow300 van fabrikant Keramag maakt badkamerproducten tot een logisch onderdeel van de ruimte.

Designer Hadi Teherani gaf de keramische producten de kenmerkende 'Flow', waardoor het lijkt alsof de wastafel en het toilet versmelten met de wand. Flow300 biedt een uitgebreide keuze aan badkamerproducten; verschillende wastafels, toilet en bidet, meubels en een bad. Nu completeert Keramag deze succesvolle serie met accessoires. En ook van deze badkamerelementen maakte de designer iets bijzonders, door ze te combineren met decoratieve wandpanelen.

Wandpanelen als verbindend element

Bijzonder is dat de accessoires bevestigd kunnen worden aan de bijpassende, decoratieve wandpanelen. Deze panelen van Makassar houtfineer of van wit gelakt glas, zorgen voor een bijzondere uitstraling en functionaliteit. Ze zorgen niet alleen voor een optische verbinding tussen de keramische badkamerproducten en de meubels, ze zijn bovendien ideaal om op een eenvoudige manier accessoires te bevestigen. De panelen zijn 30 cm hoog en creëren een decoratieve band door de badkamer. Ze kunnen direct aan de wand of aan tegels worden bevestigd.

Bijzonder is dat de accessoires bevestigd kunnen worden aan de bijpassende, decoratieve wandpanelen. Deze panelen van Makassar houtfineer of van wit gelakt glas, zorgen voor een bijzondere uitstraling en functionaliteit. Ze zorgen niet alleen voor een opt

In de buurt van de wastafel kunnen eenvoudig handdoekhouders, kledinghaken of een zeepdispenser bevestigd worden. Rondom het toilet kunnen toiletborstelhouder en een toiletrolhouder met ruimte voor een reserverol aangebracht worden. Een wandplateau met uittrekbare lade voor cosmetica is voorzien van een chromen omranding voor een uniforme uitstraling in het geheel. De accessoirerange wordt afgerond met twee spiegels (50 x 101 cm of 101 x 50 cm), voorzien van een verchroomd lichtelement dat zowel horizontaal als verticaal op de spiegel kan worden gemonteerd. Alle accessoires hebben een sober, minimalistisch design - afgestemd op de keramische producten en meubels.

Met de toevoeging van de accessoires is Flow300 uitgegroeid tot een compleet badkamerconcept met volop mogelijkheden voor een individuele inrichting van de badkamer. Alle accessoires hebben verdekte bevestigingen en zijn eenvoudig te monteren.

Meer informatie: www.keramag.com.

Publicatiedatum: 25 juni 2009

Reacties