Foto: /253441.jpeg

Grohe introduceert eyecatchers voor op het toilet

Het toilet is al lang geen vergeten ruimte meer in het wooninterieur. Bij het inrichten van een nieuwe woning of bij een verbouwing wordt het toilet tegenwoordig, net als de badkamer en de keuken, meegenomen in de stijl van het huis.

Het toilet is al lang geen vergeten ruimte meer in het wooninterieur. Bij het inrichten van een nieuwe woning of bij een verbouwing wordt het toilet tegenwoordig, net als de badkamer en de keuken, meegenomen in de stijl van het huis.

Niet alleen tegels en accessoires brengen sfeer in het ‘kleinste kamertje’, maar ook de kraan bij het fonteintje is vaak een eyecatcher. Speciaal voor het toilet introduceert sanitairfabrikant Grohe een nieuwe lijn toiletkranen onder de naam GROHE Universal. Gestroomlijnde slanke kranen met een minimalistische vormgeving. Vier verschillende modellen die door de eenvoud in uitvoering goed te combineren zijn met elke interieurstijl.

 

De GROHE Universal lijn bestaat uit vier kranen. Er zijn twee kranen verkrijgbaar voor óp het fonteintje; een strakke variant met een U-vormige uitloop en een kraan met een meer speelse uitstraling door de boogvormige C-uitloop. Steeds vaker kiest men voor een kraan die direct uit de wand komt. Ook binnen de Universal lijn heeft Grohe twee wandmodellen, beiden met een L-uitloop, één van 10 cm en één van 18 cm. De kranen zijn heel eenvoudig te bedienen; aan het uiteinde van iedere uitloop zit een klein hendeltje met een goede grip, zodat de kraan soepel geopend en gesloten kan worden. Bovendien neemt de kraan door deze bedieningsvorm geen extra ruimte in op het - toch vaak al kleine - fonteintje.

De finishing touch met bijpassende accessoires

De toilet is helemaal af met de bijpassende Essentials van Grohe; minimalistisch vormgegeven accessoires. Niet alleen leuk bij een traditionele stijl, maar ook zeer geschikt bij een tijdloze of moderne inrichting en goed te combineren met de Universal kranen. Van closetrolhouder tot toiletborstel en van zeepdispenser tot handdoekhaakje. De stijl van de Essentials is ook door te voeren in de badkamer; de lijn bestaat uit tien accessoires, voor zowel het toilet als de badkamer.

Verkrijgbaarheid

De GROHE Universal kranen en de GROHE Essentials accessoires zijn verkrijgbaar bij badkamerspeciaalzaken. De consumentenadviesprijzen zijn:

- GROHE Universal C-uitloop € 106,-
- GROHE Universal U-uitloop € 116,-
- GROHE Universal wandmodel L-uitloop 10 cm € 99,-
- GROHE Universal wandmodel L- uitloop 18 cm € 106,-

De consumentenadviesprijs van Essentials accessoires varieert van € 22,- tot € 74,-.

Over Grohe

Het Duitse Grohe AG werd in 1911 opgericht en is inmiddels een wereldwijd opererende onderneming. Van de Duitse productie wordt driekwart geëxporteerd. Daarnaast zijn er ook productievestigingen in Portugal, Noord-Amerika en Thailand. Grohe is actief in ruim 130 landen. In 2009 bedroeg de omzet 826 miljoen euro. In Nederland bestaat Grohe sinds 1973. Het is een volle dochter van Grohe AG. Grohe Nederland is verantwoordelijk voor de marketing, verkoop, logistiek en service van het merk in Nederland. Met het totale productassortiment - dat bestaat uit badkamer - en thermostaatkranen, handdouches en douchesystemen, keukenkranen en installatiesystemen en bedieningsplaten voor het toilet -is Grohe actief op zowel de consumentenmarkt als op de professionele markt.

Meer informatie: www.grohe.nl

Publicatiedatum: 19 november 2010

Reacties