Foto: geesa-badkameraccessoire-xxl

Geesa badkameraccessoire Haiku XXL

De accessoires uit de Haiku collectie van Geesa vormen samen de langste badkameraccessoire-opstelling ooit.

De Haiku collectie van Geesa, ontworpen door designer Marcel Wanders, is een bijzondere collectie. De collectie omvat meer dan 40 verschillende producten en biedt enorm veel keuzevrijheid. De Haiku accessoires tonen een eenheid qua vorm en tezamen kunnen ze worden gecombineerd tot verrassende accessoire-opstellingen. Zo kan er ook een badkameraccessoire-opstelling worden gecreëerd van maar liefst 3 meter lang; de Haiku XXL, ofwel de langste badkameraccessoire ooit!

Haiku staat voor harmonieus geheel

In de Haiku collectie worden strakke en organische vormen gecombineerd. Er is gebruik gemaakt van verschillende materialen, zoals hoogglans chroom, wit keramiek en donker wengé hout. De rechte lijnen van de planchetten contrasteren met de bijna wulpse vormen van het keramiek, maar vormt tegelijkertijd een harmonieus geheel.

Haiku XXL

De Haiku XXL is met haar 3 meter de langste badkameraccessoire ooit! Deze bijzondere combinatie van Haiku accessoires bestaat in totaal uit ruim 20 producten. In deze opstelling zijn opgenomen: een grote en kleine chromen planchet, 2 keramieken bekers, 2 waxinelichthouders, dubbele toiletrolhouder van wengéhout, zeepschaal, chromen handdoekhouder, zeepdispenser, chromen toiletrolhouder, twee witte onderzetters, handdoekring van wengéhout, 2 kaarsenhouders, chromen zeep-sponshouder, planchet van wengéhout, 2 vazen en 3 spiegels. De Haiku XXL is een knipoog naar de oneindige combinatiemogelijkheden van de Haiku collectie. Deze XXL opstelling is al te bewonderen bij Bad&Wonen in Putten. Diverse showrooms in binnen-en buitenland gaan de komende tijd ook een Haiku XXL opstelling samenstellen.

Magnetische aantrekkingskracht

Naast de verrassende combinaties is de magnetische aantrekkingskracht van de losse accessoires een ander uniek detail van de Haiku collectie. In diverse accessoires voor op het planchet, zoals de keramieken vaas en zeepschaal, zijn namelijk magneetjes onzichtbaar weggewerkt. Hierdoor blijven de accessoires onverstoorbaar staan. Met de Haiku badkameraccessoires tilt u uw badkamer naar een hoger niveau van design!

Profiteer van een voordelige Haiku accessoire-opstelling

De harmonieuze Haiku opstellingen brengen poëzie in uw badkamer en toilet. Met de Haiku accessoires kunt u mixen en matchen naar hartenlust. Van een prachtig planchet met spiegel erboven tot aan een badkameraccessoire van 3 meter lang; er zijn combinaties in overvloed! Profiteer nu van een voordelige Haiku accessoire-opstelling. Componeer uw eigen Haiku en ontvang tot 31 december 2013 de staande accessoires gratis. De Haiku collectie is verkrijgbaar bij diverse sanitair speciaalzaken én woonwinkels.

Meer informatie: www.geesa.nl

Publicatiedatum: 4 december 2013.

Reacties