Foto: /244870.jpeg

Ebony, ivory of rotan in de badkamer

De badkamer is de nieuwe keuken. Huur- of koophuis, de natte cel wordt perfect aangekleed. Steeds meer wordt het een centrum van wellness. En veel is daarvoor niet nodig.

De badkamer is de nieuwe keuken. Huur- of koophuis, de natte cel wordt perfect aangekleed. Steeds meer wordt het een centrum van wellness. En veel is daarvoor niet nodig.

Alleen de aankleding die uitnodigt tot relaxen. Alles mooi, in eigen smaak en vooral praktisch.

 

Nieuw en passend in deze trend is de jongste collectie wasproducten. Oogt als natuurmateriaal, maar is gemaakt van kunststof. Voor de badkamer het materiaal van de toekomst. Want waar nattigheid wordt gevoeld is alleen kunststof duurzaam. Een trend die een paar jaar geleden is ingezet in tuinmeubelen en die nu in mooie decente designs doorzet in de badkamer. Handig, want zo wordt het wasgoed verantwoord verpakt, ook voor het oog.

De wasbox en wasmand Natural zijn op het oog rattan producten in donkerbruin, vintage wit en antraciet. Gemaakt uit hoogwaardig materiaal met veel extra's.
Zo is de wasbox superhandig weg te zetten in een kleine ruimte. Het deksel kan op twee manieren gemonteerd worden, zodat de wasbox zowel in de lengte als in de breedte kan worden geplaatst. Zowel de wasbox als de wasmand is voorzien van een goede ventilatie. De collectie Natural heeft fijn ergonomisch afgeronde handgrepen waardoor zowel wasbox als wasmand makkelijk te dragen zijn.

Natural is een collectie van Curver met modellen in de range van 40 liter als open mand en 40 en 60 ltr. als gesloten, hoge wasboxen met deksel.

Advies verkoopprijs: Wasmand: € 12,99; Wasbox 60 liter: € 19,99.
Verkoop- en productinfo: www.curver.com.

Publicatiedatum: 16 augustus 2010

Reacties