De kwaliteitshanddoeken van de Handdoeken-discounter geven kleur aan je leven

Betaalbare handdoeken van goede kwaliteit in alle kleuren van de regenboog vind je bij de Handdoeken-discounter.

16 Juni 2020

Handdoeken groot en klein, in jouw lievelingskleuren

Een badlaken, een strandlaken, een handdoekje voor in je wc, een gastendoekje, een washandje? Dat en nog veel meer vind je in alle kleuren, formaten en materialen bij de Handdoeken-discounter. Passend in ieder interieur.
Ook hamamdoeken van mooi kwaliteitskatoen in verschillende kleuren en afmetingen vind je op de site. Om hebberig van te worden!

Handdoeken voor fitness en golf

Voor de sportievelingen onder ons zijn er zelfs speciale handdoeken voor fitness en golf. De golfhanddoeken hebben een handige karabijnhaak die door een metalen ring loopt. Zo hang je je handdoek makkelijk op aan je golftas en kun je tijdens je spel de bal en je handen afdrogen.
De fitness-handdoeken zijn extra absorberend en hebben een speciaal smal formaat zodat je de handdoek makkelijk om je nek kunt hangen tijdens het sporten. De fitness- en golfhanddoeken zijn verkrijgbaar in een heleboel vrolijke kleuren. Zo vind je altijd een handdoek bij de Handdoek-discounter die bij je sportoutfit past.

Keukentextiel

Ook aan keukentextiel heeft de Handdoeken-discounter gedacht. Van keukendoeken tot stijlvolle tafelkleden, van theedoeken tot servetten. In handige sets of enkele stuks. Allemaal vanzelfsprekend van de beste kwaliteit katoen en in mooie kleuren. Een lust voor het oog.

Welke merken verkoopt de Handdoek-discounter?

De Handdoeken-discounter heeft gekozen voor een aantal hoogstaande textielmerken. De belangrijkste merken die je op de website vindt zijn Walra en The One Towelling. Allebei hoogstaande merken die gebruik maken van de beste kwaliteit stoffen. Materialen die zorgen voor een luxegevoel bij het afdrogen en bovendien makkelijk te onderhouden zijn.

De luxe en veelzijdigheid van The One Towelling

De Handdoek-discounter biedt het volledige assortiment van The One Towelling. Het zijn stuk voor stuk comfortabele luxeproducten van heerlijke zachte katoen. Altijd precies afgestemd op de situatie waarvoor je de handdoek nodig hebt. The One Towelling heeft ook een lijn met organisch katoen. Handdoeken, washandjes en badjassen in mooie ingetogen kleuren.

Gemaakt van katoen dat organisch gegroeid en geproduceerd is, draag je met de keuze voor deze handdoeken en badjassen ook nog bij aan een groenere wereld.

Walra, Nederlandse kwaliteit

Ook van het Nederlandse kwaliteitsmerk Walra vind je de gehele collectie bij de Handdoeken-discounter. Er is keuze uit veel verschillende maten, diverse materialen en prachtige kleuren. Je kunt de handdoeken combineren met een bijpassende superzachte badmat met visgraatmotief. Een must voor iedere badkamer.

Badjassen

Bij de badjassen van de Handdoeken-discounter vinden we nog twee andere kwaliteitsmerken. De heerlijk comfortabele en stijlvolle badjassen van wafelkatoen van Dreamhouse en de Witte Lietaer.
Ook van Walra en The One Toweling vinden we overigens weer prachtige badjassen voor groot en klein waarin je helemaal zou willen verdwijnen.

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn

Dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn blijkt wel bij de Handdoeken-discounter. Op de overzichtelijke website heb je talrijke en duidelijk gepresenteerde filtermogelijkheden, waardoor je snel vindt wat je nodig hebt. Kwaliteitsmerken voor zeer scherpe prijzen.

Reacties