5x leuke accessoires voor in jouw badkamer

Accessoires in de badkamer zorgen ervoor dat jouw badkamer een boost krijgt.

30 Juli 2021

De sfeer wordt beter en het oogt direct een stuk gezelliger. Als jij van plan bent om jouw badkamer wat te pimpen, kan het toevoegen van een aantal badkameraccessoires dan ook een goed idee zijn. Maar wat zijn nou leuke accessoires voor jouw badkamer? Wij zetten er een aantal voor je op een rij!

Spiegel
Een badkamer zonder spiegel zien we eigenlijk nauwelijks. Een spiegel is dan ook een echte musthave voor in jouw badkamer. Het kan zelfs leuk zijn om meerdere spiegels in jouw badkamer te hebben. Spiegels voor de badkamer zijn er tegenwoordig in veel verschillende soorten. Of je nu kiest voor een vierkante of ronde spiegel of een badkamerspiegel met verlichting: je hebt alle keuze. Een spiegel speelt een grote rol in het bepalen van de sfeer van jouw badkamer, dus het kan zeker een aanrader zijn om deze aan jouw badkamer toe te voegen.

Handdoekhouder
Niet alleen sfeervol, maar ook nog eens functioneel: een handdoekhouder. Dit kan eigenlijk echt niet ontbreken in de badkamer. Handdoekhouders zijn er in veel verschillende soorten en materialen. Dit betekent dat jij een handdoekhouder kunt uitzoeken dat goed bij jouw badkamer past. Een handdoekhouder kost vaak helemaal niet zo veel geld, maar geeft wel een boost aan jouw badkamer. Als je een stijlvolle handdoekhouder aan jouw badkamer toevoegt, krijgt de badkamer automatisch meer sfeer.

Wastafel accessoires
Als je op zoek bent naar accessoires voor jouw badkamer, is het ook zeker handig om te kijken naar leuke wastafel accessoires. Dit kan jouw badkamer namelijk een frisse touch geven. Bij leuke wastafel accessoires zou je kunnen denken aan bijvoorbeeld een zeepdispenser, zeepbakjes, sponshouder, tandenborstelhouder en föhn houder. 

Douche accessoires
De badkamer is natuurlijk niet compleet zonder douche accessoires. Het is dan ook aan te raden om deze toe te voegen aan jouw badkamer. Niet alleen brengen deze accessoires extra sfeer met zich mee, douche accessoires zijn ook vaak functioneel. Denk bij douche accessoires aan bijvoorbeeld een douchemat, douchegordijn, douchemand, ophangrek of douchewisser.

Toilet accessoires
Ook onmisbaar in de badkamer: toilet accessoires. Hoewel het zomaar zo kan zijn dat je deze accessoires vaak wat saai vindt, brengt het toch sfeer mee in de badkamer. Bovendien zijn toilet accessoires functioneel en zijn deze te verkrijgen in allerlei varianten. Zo kun je toch nog kiezen voor toilet accessoires die je mooi vindt en die goed bi jouw badkamer passen. Bij toilet accessoires kun je denken aan bijvoorbeeld een toiletrolhouder of toiletborstel.

Bovenstaande accessoires voor in de badkamer zijn eigenlijk echte musthaves. Badkameraccessoires zijn niet alleen vaak functioneel, maar brengen echt sfeer mee in jouw badkamer. Voeg dus zo nu en dan eens nieuwe badkameraccessoires toe. Je zult zien dat jouw badkamer er meteen anders uit gaat zien! 

Ben jij van plan om niet alleen jouw badkamer wat te pimpen, maar heb je ook inspiratie nodig voor de rest van jouw huis? Kijk dan zeker eens bij Woonspots. Hier vind je onder andere toffe wooninspiratie, styling tips en interieuradviezen, die goed van pas kunnen komen als jij graag wat wilt veranderen aan jouw huis.

Reacties