Vrijstaand ligbad Veria

Bijzonder stijlvol vrijstaand ligbad uit solid surface. Geniet van topcomfort in een vrijstaand bad van grote klasse. Afmetingen: 1800 x 820 x 590 mm.

Productinformatie

Esthetisch vrijstaand ligbad

Her Dutchwaters vrijstaand ligbad Veria is een schitterend bad van top kwaliteit uit solid surface. Het vrijstaand bad Veria is uniek in meerdere opzichten: het is bijzonder elegant vanwege de mat witte kleur die bij solid surfaces hoort, het voelt zacht en warm aan, het is bijzonder duurzaam en het heeft een elegant design dat zowel bij een moderne als bij een klassieke badkamer past. Met afmetingen van 1800 x 820 x 590 mm voelt het ligbad bovendien zeer ruim aan.

 

Het vrijstaand ligbad wordt geleverd inclusief overloop en een mooie afvoer met deksel uit solid suface.

 

LET OP! Het ligbad weegt 107 kg (137 kg met verpakking); hier dient rekening mee gehouden te worden i.v.m. levering en plaatsing.

 

Waarom een solid surface ligbad?

De voordelen van een solid surface ligbad van Dutchwaters kunnen als volgt samengevat worden:

  • Bijzonder esthetisch:  een solid surface ligbad heeft een zachte mat witte kleur die veel verfijnder eruit ziet dan een standaard acryl ligbad.
  • Aangenaam: onze solid surface ligbaden voelen zeer zacht en verrassend warm aan.
  • Hygiënisch: solid surfaces zijn niet poreus, wat ophoping van bacterieën en vuil voorkomt. 
  • Duurzaam: solid surfaces zijn UV-bestendig (dus geen verkleuring na verloop van tijd), schokbestendig en gemakkelijk te herstellen (schade of krassen kunnen met een schurende spons behandeld worden)
  • Makkelijk in onderhoud: een solid surface ligbad is eenvoudig met een zachte, natte dweil schoon te vegen; bij hardnekkig vuil met een schurend schoonmaakmiddel.

 

Dutchwaters biedt u ook Solid Surface wastafels, douchebakken, spiegels en accessoires.