string(1) "a"

Ultiem ontspannen met GROHE Allure en GROHE Rainshower Aqua zijdouches

In de buitenwereld neemt de hectiek toe, daarom is het belangrijker dan ooit om bewust met jouw eigen welzijn om te gaan.

26 December 2021

Ruimtes om je terug te kunnen trekken zorgen voor ontspanning en rust voor lichaam en geest. De badkamer is vaak een onmisbare plek daarvoor en het creëren van een ontspannen sfeer in de badkamer is daarom essentieel. Om consumenten te helpen hun persoonlijke thuisspa te creëren met hoogwaardige productoplossingen heeft GROHE, het wereldwijd toonaangevende merk voor complete badkameroplossingen en keukenaccessoires, zijn premium kranenportfolio uitgebreid met een nieuw design voor de GROHE Allure- lijn en de nieuwe GROHE Rainshower Aqua zijdouches.

“In een tijd waarin gezondheid en welzijn een topprioriteit zijn, zoeken consumenten naar ruimtes waar ze een moment voor henzelf kunnen creëren. Met deze twee toevoegingen aan ons premium portfolio bieden we consumenten de mogelijkheid om hun badkamer om te toveren tot een persoonlijke thuisspa. Zorgvuldig geselecteerde kleuren, materialen en afwerkingen, samen met vooruitstrevende ontwerpen, stellen consumenten in staat om de ruimte aan hun persoonlijke smaak aan te passen en unieke waterervaringen te creëren in hun eigen badkamer”, legt Patrick Speck, Leader LIXIL Global Design, EMENA uit.

Luxe en verfijning voor de badkamer met de heruitvinding van GROHE Allure

De populaire GROHE Allure kranenlijn is vernieuwd. De lijn valt op door zijn minimalistische en buitengewoon slanke ontwerp – dat nu nog aantrekkelijker is door zijn sterke organische esthetiek. De kraan biedt een zeer nauwkeurige bediening van de driegats wastafelmengkraan, welke een unieke intuïtieve ervaring biedt en hierdoor de interactie verbetert.

De nieuwe GROHE Allure biedt de mogelijkheid om een perfect harmonieuze badkamerervaring te creëren die aansluit op ieders persoonlijke smaak. Het veelzijdige assortiment omvat ook op de vloer staande kranen en watervaluitlopen voor baden, die een holistisch, gecoördineerd ontwerp mogelijk maken. Voor smaakvolle accenten in de badkamer biedt de Allure-lijn een keuze uit verschillende kleuren en afwerkingen: Chroom, geborsteld Cool Sunrise, geborsteld Warm Sunset en glanzend Hard Graphite.

Rustgevende douche-ervaring voor de thuisspa

GROHE Rainshower Aqua zijdouches zorgen ervoor dat de dagelijkse doucheroutine een upgrade krijgt dankzij een pulserende watermassage. De bediening is intuïtief via een pop-upmechanisme: wanneer het water aangaat, springen de zijdouches uit de sproeiplaat, zodat je eenvoudig kunt schakelen tussen de Rain en Active Jet Spray door ze simpelweg te draaien. Zodra de waterkraan dicht is, trekken ze helemaal terug in de afdekplaat – een slank ontwerp dat ruimte bespaart in de douche.

Volledige keuzevrijheid is gegarandeerd dankzij ronde en vierkante ontwerpen, verkrijgbaar in verschillende GROHE Colors die bij elke badkamerstijl passen. Bovendien maken de nieuwe zijdouches milieubewust watergebruik mogelijk met behulp van de waterbesparende EcoJoy-technologie. GROHE Rainshower Aqua zijdouches maken het gemakkelijk om duurzaamheid te combineren met puur doucheplezier.

Meer informatie: www.grohe.nl

Reacties