Stoer en chique: Bette baden in matzwart

Wilt u een stijlaccent in de badkamer?

23 December 2020

Dan zijn de nieuwe matzwarte baden van fabrikant Bette de oplossing. De Bette baden zijn al opvallend wegens het bijzondere design, het hoge ligcomfort en het duurzame materiaal. Met het matzwart creëert u een extra statement, die past bij een stoere, industriële, chique en mysterieuze beleving.

In de mode, fotografie en architectuur is zwart al enige jaren de trend. Met zwart
worden esthetische stijlaccenten gecreëerd. Die extra opvallen door structuur en
duidelijkheid, met een vleugje mystiek, magie en drama. Dit geldt ook voor de
badarchitectuur, waar steeds meer kranen, armaturen, ja zelfs toiletten en baden in het zwart worden toegepast. Zwart is met vele stijlen te combineren, ook de retro combinatie van zwart wit is weer helemaal hip.

Alle Silhouette baden in matzwart

“Als wij het doen, doen wij het goed”, zegt Sven Rensinghoff, marketing manager
bij Bette. “Alle series baden met in de modelnaam de toevoeging “Silhouette” zijn leverbaar in matzwart. Dit zijn er tientallen, onder meer de markante series BetteArt, BetteLux en BetteStarlet. Dan kan de badkamerontwerper elk gewenst model kiezen en goed tegemoet komen aan de individuele wensen van de consument.”

Hoogwaardig titaanstaal

De voordelen van het geglazuurde titaanstaal komen ook in het matzwart volledig tot zijn recht. Het absoluut hygiënische materiaal is niet alleen uiterst duurzaam, maar onderscheidt zich door zijn huidvriendelijke eigenschappen, duurzame kleurbestendigheid en ongevoeligheid voor cosmetica en bad additieven. Bovendien is het materiaal bestand tegen heet kaarsvet en kan het een stootje hebben. Niet voor niets geeft Bette 30 jaar garantie.

Reacties