Laat schade aan uw gietvloer vakkundig herstellen

Laat schade aan uw gietvloer plaatselijk herstellen zonder de gehele vloer te vervangen.

Laat beschadigingen in gietvloeren repareren

Krassen of deukjes in gietvloeren? Vaak is dit erg ontsierend, maar gelukkig is schade aan gietvloeren goed plaatselijk te herstellen. Wij repareren schade aan: woon- en leefbeton, een cementgebonden vloer, PU gietvloeren, designbeton en epoxyvloeren. Veelvoorkomende schades die wij herstellen zijn krassen en doffe plekken.

Wij herstellen onder andere de volgende soorten gietvloeren:

  • PU vloeren
  • Leefbeton
  • Cementgebonden vloeren
  • Beton cire

Wij gebruiken hiervoor uiteraard de modernste technieken waarmee kleine en ook grotere beschadigingen vrijwel onzichtbaar kunnen worden hersteld.

Gietvloer herstel voor een vriendelijke prijs

Sanifix is van mening dat gietvloer reparaties al vervelend genoeg zijn zonder dat de rekening daarvoor ook nog eens torenhoog is. Stuur ons daarom een verzoek tot prijsopgave, het liefst met een aantal duidelijke foto’s van de schade. Wij beoordelen deze direct en u ontvangt van ons zo snel mogelijk een scherp geprijsde offerte. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken als u akkoord gaat met onze prijsopgave. Zorg ervoor dat uw gietvloer er weer prima uitziet en schakel de vakman in voor deskundige gietvloer reparatie.

 

Profielfoto van Sanifix B.V.
Sanifix B.V.
Parmentierstraat 9, 4143 HA  Leerdam