Ronde spiegel badwand

Mooie afgeronde badwand van Dutchwaters met spiegelcoating en 6 mm dik veiligheidsglas. Dit badscherm heeft een oppervlaktebehandeling en antilek-strips.

Ronde spiegel badwand - Dutchwaters

Mooie badwand (ook wel badscherm genoemd) met stevig transparant veiligheidsglas van 6 mm dik en geanodiseerde zilverkleurige profielen. Het veiligheidsglas is van hoge kwaliteit en voldoet dan ook aan de norm BSI EN12150-1.

De spiegelcoating volgt de mooie afgeronde lijn van de badwand. Met deze geïntegreerde spiegel bespaar je ruimte in de badkamer en heb je meer privacy als u aan het douchen bent. Deze badwand is 1400 mm hoog, 800 mm breed en is verstelbaar van 800 tot 825 mm. De badwand scharniert naar binnen en naar buiten, waardoor deze eenvoudig schoon te maken is.

Met deze afgeronde badwand kies je voor design en hoge kwaliteit.

Badscherm met Clean Coating

Het glas van deze badschermen is behandeld met een zogenoemde Clean Coating. Tijdens de fabricatie van het glas wordt een oppervlaktebeschermer aangebracht die het glas beschermt tegen kalkaanslag en zeepresten die zich aan het glasscherm kunnen hechten.

Clean Coating werkt als volgt. Standaard glas heeft een oneffen oppervlak waartegen water, zeep en huidschilfers kunnen blijven plakken. Om het glas schoon en mooi transparant te houden is dan intensief schoonmaken vereist. De Clean Coating vormt een dicht en glad glasoppervlak, waar kalk en vuil zich niet aan kunnen hechten.

Badscherm antilek-strips

De afdichtingsstrips van deze badschermen zijn met zorg ontwikkeld. Onderaan de badwand zit een hoogwaardige antilek-strip die niet alleen uitstekend afdicht, maar ook de badrand beschermt.