Foto: Still_riho-badkamer-bad

Riho Collectie Still

Heerlijk ontspannen na een lange werkdag? Dat doe je natuurlijk in bad! De nieuwe Still Collectie brengt de ultieme badervaring dichterbij dan ooit.

Het Still bad combineert een sereen design met een hoog comfortniveau. Een ligbad is immers niet alleen de eyecatcher van je nieuwe badkamer, het is ook dé plaats waar je elke dag helemaal tot rust komt. Een bad waarin je net zo lekker plaatsneemt als in jouw favoriete sofa. So sit back and relax!

Design pur sang

Het minimalistische design met strakke lijnen en duidelijke contouren, maakt Strakke lijnen In het ingetogen ontwerp zijn alle overbodige zaken weggelaten. Het draait om jouw badbeleving, that’s it. Wist je dat de badrand slechts 2 cm hoog is? Hierdoor bouw je het Still bad zeer stijlvol in. Zowel de overloop als afvoer zijn op bijzondere wijze geïntegreerd in het ontwerp. Het wegnemen van mogelijk storende elementen zorgt voor een harmonieus geheel. Less is more! Overtollig badwater vloeit automatisch weg door de fraai afgewerkte overloop. De vierkante push-open afvoer is subtiel in het bodemoppervlakte verwerkt. Slim design tot in perfectie doorgevoerd.

Spa at home

Maak je badervaring compleet met een speciaal ontworpen hoofdkussen en badplateau. De onzichtbare magnetische bevestiging van het hoofdkussen is al een unicum op zich. Nog specialer is de mogelijkheid om het hoofdkussen als lichtbron voor het bad te gebruiken. Op en top sfeer! Het licht is dimbaar dus regel de lichtintensiteit naar jouw stemming. Geen knoppen of buttons, maar een enkele handbeweging volstaat op het licht in te schakelen door de weggewerkte sensor onder de badrand. Dus…leg je hoofd op het kussen en droom even lekker weg.

Het badplateau is voorzien van twee makkelijke handgrepen en bamboo planchet. Ideaal om jouw favoriete producten direct bij de hand te hebben tijdens een ontspannen bad.

Favoriete badschuim, check! Lievelingsmuziek, check! Glaasje wijn, dubbel check!

Meer informatie: www.riho.com

Meer van RIHO
Reacties