Foto: hotbath_amice_030fmcr_hoofdfoto_B-1

Voor wie op zoek is naar wellness in eigen huis,

is een vrijstaand bad een must have.

Een vrijstaand bad geeft een gevoel van luxe. We zien hem dan ook steeds vaker in de badkamer verschijnen. En zelfs in de slaapkamer. Natuurlijk moet dat bad gevuld worden met water. Liefst in stijl, dus met een statige staande badkraan.

Staande badkraan in stijl

Zoveel smaken, zoveel baden. En bij je vrijstaande bad, wil je natuurlijk een bijpassende kraan. Bij een strak solid surface bad, past geen romantische kraan. Net zoals bij een bad op pootjes geen futuristische kraan hoort. Daarom zijn staande badkranen ook verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en afwerkingen. Meestal gaan deze kranen gepaard met een handdouche om na het baden het schuim van je af te spoelen. Wij zetten 5x de staande badkraan voor je op een rijtje.

Amice

Hotbath heeft een paar prachtige kranen in zijn assortiment met bijzonder vriendelijke namen. De uit het Latijn afkomstige naam Amice past perfect bij de nostalgische kranenserie. In deze serie zit ook een prachtige staande badkraan met losse handdouche. Mooi in combinatie met een vrijstaand bad met ronde vormen of zelfs op pootjes.

Bloke

De modernere term Bloke staat voor man of mannelijk. De hoekige vormen van de kranenserie met de naam Bloke is dan ook typerend. De staande badkraan van de serie Bloke past uitstekend bij een meer modern bad met een strakke uitstraling.

BRO

De BRO is een meer futuristisch aandoende kraan. De vierkante staander gaat met een lichte knik over in een afgeschuinde, platte uitloop. Het planchet dat lijkt te zweven is handig voor zeep of shampoo, maar biedt ook plaats voor een lekker drankje.

Friendo

Minder futuristisch, maar zeker zo modern is Friendo. Deze vriend heeft een platte uitloop die zich elegant naar het bad buigt.

Buddy

Geen fan van hoekige kranen? Dan is de Buddy jouw badmaatje. Deze moderne staande badkraan heeft mooie ronde vormen. De eveneens ronde uitloop buigt met een sierlijke boog naar het bad.

Meer informatie: Hotbath

 

Reacties