Foto: 2014/repabad-eenpersoonsbad-arosa.jpg

Repabad eenpersoonsbad Arosa ergo

Eenpersoonsbadkuip Arosa ergo van Repabad: op ontspannen wijze jezelf vinden.

De nieuwe eenpersoonsbadkuip Arosa ergo is doelbewust voor één persoon ontwikkeld. Ontspannen tijdens een aangenaam bad en daarbij helemaal tot rust komen. De nieuwe, vlakke, schuine rugwand van de Arosa ergo maakt een zachte onderdompeling in het water mogelijk. Hierbij ondersteunt de badkuipvorm de rug. Met de kuipdiepte van 46 cm in combinatie met het bijzondere liggevoel wordt het mogelijk om compleet ontspannen te baden. Repabad biedt de eenpersoonsbadkuip Arosa ergo aan in twee afmetingen 170 x 75 cm en 180 x 80 cm. De lengte van de bodem bedraagt 114 en 124 cm. De badkuipen hebben een waterinhoud van 160 resp. 200 liter.

Met de Arosa ergo wordt het modellenassortiment van de Arosa-badkuipenfamilie uitgebreid met de eenpersoonsbadkuipen. Tot de Arosa-familie behoorden tot nu toe tweepersoonbadkuipen in de afmetingen 170 x 75 cm, 180 x 80 cm en 190 x 90 cm. Die worden aangevuld met de nieuwe afmeting 180 x 90 cm. De bijna loodrechte zijwanden van de tweepersoonsbadkuipen bieden voldoende ruimte voor badplezier met z'n tweetjes.

Het omvangrijke Repabad-assortiment heeft voor iedereen de passende badkuip ter beschikking. Alle badkuipen kunnen worden uitgerust als whirlpool of met rugtherapie. De klant bepaalt de gewenste massagefuncties. Alle pools worden in de whirlpool-werkplaats in Kirchheim unter Teck met de hand vervaardigd en aan omvangrijke tests onderworpen voordat ze het magazijn verlaten. Voor langdurig badplezier rust Repabad alle whirlpools en badkuipen met rugtherapie standaard uit met repa-clean-protect-coating (RCP). Alle watervoerende leidingen zijn veredeld met een gepatenteerde coating die beschermt tegen microbacteriële verontreinigingen en deze neutraliseert. Daarnaast behoren restwaterafvoer en nadroging tot de standaarduitrusting. Repabad-whirlpools behoren niet alleen tot de pools met de hoogste hygiënepretenties, maar ook tot de stilste. Bij vol vermogen voldoen ze aan alle geluidsnormen die gelden in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Meer informatie: www.repabad.com

Publicatiedatum: 23 februari 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties