Foto: 2016/luca-sanitair-baden.jpg

Luca Sanitair acryl, solid surface en mineral stone baden

Luca Sanitair heeft een zeer uitgebreid assortiment solid surface, mineral stone en acryl baden met verschillende maten en vormen.

Het design is 100% Italiaans en van hoogwaardige kwaliteit. Een vrijstaand bad is een echte trend vandaag de dag en kan goed benut worden in niet alleen de badkamer, maar ook in een ruime slaapkamer.

Luca Vasca mineral stone en solid surface baden

Luca Vasca is een serie baden van hoogwaardige kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Comfortabel badderen in een vrijstaand bad van deze serie is een ontspannen en luxe beleving. De baden zijn volledig massief gegoten van mineral stone. Dit materiaal is strak, glad en niet poreus. Door de dunne rand van 2,5 cm hebben de Vasca baden een strak en slank design met een heerlijk ruim ligcomfort. De overloop is volledig geïntegreerd. Een vrijstaand bad kan uitstekend geplaatst worden op een grotere etage, of in een ruime bad- of slaapkamer met vrije ruimte rondom.

Een aantal Vasca baden zijn onder meer de: LUVA1600 - (160*80*54 cm), LUVA1800 (180*80*60 cm) en de LUVA1850 (183*85*61,5 cm). Deze baden zijn allen ook in mat wit (solid surface) te verkrijgen.

Luca Primo acryl baden

De Primo baden zijn gemaakt van een dikke kwaliteit acryl met een zeer stevige frame.
Acryl heeft de eigenschap om goed te isoleren en voelt daarom bij het baden warm en comfortabel aan. Het Primo bad biedt naast comfort en stevigheid ook een zeer mooie uitstraling. De mantel en het bad vormen samen een compleet, rond en elegant geheel.

De LUPA1780CR (klikplug chroom) is het meest verkochte bad binnen Luca Sanitair. Dit bad is van hoogglans wit inclusief metalen frame en stelpoten, bad klikker en afvoer met sifon.

Naast de LUPA1780 heeft Luca Sanitair nog de acrylbaden LUPA1781, LUPA1782, LUPA1783, LUPA1784 en LUPA1785 in het assortiment. Al deze verschillende Primo baden zijn van acryl en in wit glans.

LUPA1784: Vrijstaand bad van acryl, ovaal uit een stuk zonder overloop 180*80,5*60cm, inclusief afvoerset klikplug chroom, sifon met flex afvoerpijp 40mm (sifon steekt er niet onder uit).

Bijpassende artikelen

Qua sfeer en design passen een aantal Luca en Bongio vrijstaande kranen perfect bij de Luca baden. De badkranen kunnen direct naast het bad geplaatst worden. Ook zijn er een aantal bijpassende opzetkommen verkrijgbaar van hetzelfde materiaal, met dezelfde uitstraling en ergonomische vormen als de baden.

Italiaans design van Luca Sanitair

Luca Sanitair verkoopt een groot assortiment sanitair van de Italiaanse designmerken Bongio kranen, DAS radiatoren, badkamermeubels van Adatto Casa, Luca Bagno en Luca Wood, douchedeuren van het eigen Luca Sanitair merk. Tevens verkoopt Luca Sanitair de keramiekmerken Galassia, Hatria en Globo. Alle merken worden in Nederland en Vlaanderen exclusief verkocht via een netwerk van geselecteerde dealers en zijn niet verkrijgbaar via internet.

Luca Sanitair kenmerkt zich door exclusieve levering voor dealers, leveringszekerheid, levering franco huis, goede garantievoorwaarden en persoonlijke en ervaren dienstverlening.

Voor verdere informatie over Luca Sanitair kun je terecht op: www.lucasanitair.com of neem contact met ons op via info@lucasanitair.nl - +31 (0)71 572 56 23.

Reacties