Foto: 2018-05/RIHO DesireBack2wall.jpg

Een vrijstaand bad past in elke badkamer

Vrijstaande baden zijn enorm populair.

Helaas leent niet elke badkamer zich voor plaatsing van een vrijstaand bad. Er zijn echter alternatieven. Baden met de allure van een vrijstaand bad die je tegen de wand of in de hoek plaatst. Genieten maar!

Desire Back2Wall

Het nieuwe Desire back-2-wall bad is zo’n ideaal alternatief. Dit semi vrijstaande bad zorgt voor een ruimtelijk effect in de badkamer zonder daarbij concessies te doen aan gebruiksgemak. Het Desire bad heeft een maatvoering van 180 x 84 cm en is gemaakt van hoogwaardig sanitair acryl. Zoals alle RIHO producten kent ook het Desire bad een hoog afwerkingsniveau. Jarenlang onbezorgd badplezier is dus gegarandeerd.

Desire Corner

Naast de back-2-wall variant kent de Desire serie ook een hoekoplossing. Het Desire Corner bad heeft zowel een rechter als linker versie. Omdat deze niet ingetegeld hoeft te worden is de installatie zeer eenvoudig en snel te verwezenlijken. Er is bewust gekozen voor een ruime buiten- en binnenmaat. Dus ook als je wat groter bent, kun je heerlijk genieten in een Desire Corner bad. Of natuurlijk met z’n tweeën!

Meer informatie: RIHO

Meer van RIHO
Reacties
Dirk

Als ik de naam van dit bad opzoek kom ik hierop: https://www.sanitairsupershop.nl/wiesbaden-wall-half-vrijstaand-bad-170x75-cm-wit-glans-72-0017 Is dit hetzelfde of wel anders, aangezien het niet het merk is dat hierboven wordt benoemd.

5 maanden geleden