Foto: /276763.jpeg

Ecostat Comfort thermostaat biedt veiligheid en comfort

Duurzame bad- en douchethermostaat van Hansgrohe.

Duurzame bad- en douchethermostaat van Hansgrohe.

Duurzaamheid in combinatie met comfort in het dagelijks gebruik was het uitgangspunt bij het ontwikkelen van de nieuwe Ecostat Comfort thermostaat voor bad en douche. De duidelijke functie-symbolen en ergonomische grepen, die stevig en robuust aanvoelen, zorgen voor een eenvoudige bediening en geven de Ecostat Comfort thermostaat een hoogwaardig en modern uiterlijk.

 

De thermostaat heeft naast een moderne, slanke vormgeving nog een aantal opvallende eigenschappen. Net als bij de eerder geïntroduceerde Ecostat Select is de thermostaat zeer veilig dankzij de SafetyStop temperatuurbeveiliging op 40°C, een verbetering ten opzichte van de 38°C bij bestaande thermostaatkranen. De kans dat de gebruiker de temperatuur begrenzing door de 40°C draait is met deze instelling kleiner, waardoor de kans op verbranding aan heet water minder groot wordt.

Dankzij de waterbesparende EcoSmart functie is de thermostaat ook duurzaam in gebruik. De waterdoorlaat is bij de douchethermostaat standaard slechts 10 l/min. Door een simpele druk op de EcoStop knop, kan de greep worden doorgedraaid en de waterdoorlaat worden vergroot. Dit bespaart automatisch kostbaar water en energie.

De Ecostat Comfort thermostaat is uitstekend te combineren met de Croma 100 1jet handdouche en de Unica’C glijstang. Samen vormen deze producten een eenvoudig toe te passen renovatieset met optimaal comfort.

Meer informatie: www.hansgrohe.nl.

Publicatiedatum: 6 december 2011

Reacties