Foto: repabad-stairway-douche-bad

Combi-douche en bad: Repabad Stairway

Achter de Repabad Stairway gaat het idee schuil van een gecombineerde oplossing van douche en bad met comfortabele instap.

Achter de Repabad Stairway gaat het idee schuil van een gecombineerde oplossing van douche en bad met comfortabele instap.  


Achter de douchebadkuip Stairway gaat het idee schuil van een gecombineerde oplossing van douche en badkuip met comfortabele instap. Het uitgangspunt: een compleet andere dan bij de douchebadkuipen tot nu toe. De innovatie - Stairway maakt een comfortabel en veilig in- en uitstappen mogelijk via de trap en de interne trede, die tegelijkertijd dient als voetsteun tijdens het baden. Men hoeft niet meer over een kuiprand te klimmen. 

 

Repabad Stairway

Het openen en sluiten van een doucheafscheiding, resp. deur vervalt. De gebruiker staat een royaal douchegedeelte met zitvlak of aflegvlak en een comfortabel ligvlak te wachten. De Stairway is in alle opzichten een generatiebadkuip met een lange levensduur, duurzaam en van de hoogste kwaliteit. Hoogwaardig, gekleurd, gegoten sanitairacryl, gecombineerd met ESG-veiligheidsglas met ingebrande, keramische zeefdruk en stabiel bevestigde handleuningen van messing met een lange levensduur onderstrepen dit.

 

Vormgeving combinatie douche - bad

Smaken verschillen, dat weet iedereen, maar dat gaat niet op voor de Stairway. De rechtlijnige en duurzame vormgeving stelt de veelzijdige functies van het bad centraal. Functioneel design is de trend. De gebruikte materialen voor trap en kuipbekleding, die door de opdrachtgever zelf worden bepaald, maken een eenvoudige integratie van de douchebadkuip in elke badkamer mogelijk, het overige wordt mogelijk gemaakt door de afmetingen (170 x 105 / 80 x 46 cm). 

 

Ook wat de ergonomie betreft, gaat de Stairway uit van het principe 'De mens staat in het middelpunt'. Comfortabel baden en douchen is gegarandeerd dankzij de ergonomische, intelligente en eenvoudige producteigenschappen.

 

Meer informatie: wwww.repabad.nl

 

Publicatiedatum: 11 oktober 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties