Foto: Bette-Comodo-ligbad-wastafel

BETTECOMODO: ligbad en bijpassende wastafel

De Duitse fabrikant Bette, bekend van luxe ligbaden met een uitgesproken design, introduceert een nieuwe serie ligbaden en wastafels: BETTECOMODO.

Het woord 'comodo' is Italiaans en betekent comfortabel, knus en huiselijk. Zoals de naam al zegt, zorgt BETTECOMODO voor een heerlijk ligcomfort tijdens het baden. Bette is erin nu geslaagd, in samenspraak met het Designbüro Tesseraux &Partner, voor iedere consument comfortabele ligbaden te ontwikkelen. Met een elegante vormgeving, met een knipoog naar klassiek, en een voel- en zichtbare kwaliteit bij een heel betaalbare prijs.

Optimaal comfort voor 1 persoon

De ligbaden van de serie BETTECOMODO zijn voor liefhebbers van dikwijls en langdurig genieten in het bad. Ze zijn ontwikkeld voor 1 persoon en voorzien van een schuingedeelte en een ronding, die de rug perfect ondersteunt. “Het geheim van het ontwerp is de ideale vormgeving voor de rug, als die perfect is, is een ligbad pas echter comfortabel”, zegt Marketing Manager Sven Rensinghoff. “Ook de rand aan het hoofdeind heeft een elegante ronding, die zorgt voor een goede ondersteuning van het hoofd. De zijranden ondersteunen de armen. De diepte van 45 cm is voldoende om ook bij een langer verblijf in het bad te voorkomen, dat de knieën boven de waterspiegel uitsteken. De steile zijwanden, ook die aan het voeteneinde, bieden veel ligruimte en zorgen bovendien voor voldoende sta ruimte indien het bad als douche wordt toegepast.”

Kwaliteit tot in de kleinste details en betaalbaar

De elegante vormgeving van het uit één stuk vervaardigde robuuste staal heeft geen naden en wordt in zijn geheel geëmailleerd. Voor een deel met HighTech apparatuur, deels met ambachtelijk meesterwerk, dat garant staat voor een hoog afwerkingsniveau en dito kwaliteit. Opvallend zijn de dunne badrand van slechts 20 mm en hoeken met een radius van slechts 8 mm. Net als de andere karakteristieke ligbadseries, geeft ook deze serie Bette de signatuur van voelbare en zichtbare kwaliteit.

Ook bijpassende wastafels/meubels

Passend bij de ligbaden biedt Bette drie fraaie wastafels in dezelfde vormentaal, vanzelfsprekend ook van robuust geëmailleerd staal. U kunt kiezen uit drie modellen: een opzetwastafel, een wastafel voor inbouw/onderbouw en een wandwastafel. Elk model levert Bette in de breedten van 60, 80 of 100 cm. Indien gewenst kunnen zij gecombineerd worden met de nieuwe modulaire meubelserie BETTEMODULES.

Meer informatie: www.bette.nl

Publicatiedatum: 4 mei 2015

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties