Foto: Klein-maar-perfect--Duravit-brengt-een-feel-good-factor-zelfs-in-kleine-ruimtes

Klein maar perfect: Duravit brengt een feel-good factor zelfs in kleine ruimtes

Het gebruik van passende producten om de beschikbare ruimte optimaal te benutten, opent ook in kleine badkamers allerlei mogelijkheden.

Niet iedere droombadkamer hoeft een grote wellnesstempel te zijn. 

Wastafel, douche, toilet en vrijstaand ligbad - Duravit's portfolio omvat compacte productvarianten in een scala aan materialen, oppervlakken en kleuren om je persoonlijke feel-good factor te creëren.

Populaire series zoals Cape Cod van Philippe Starck of Viu/XViu van sieger design bieden perfecte opties voor compacte ruimtes. Met zijn organisch gebogen vormen en unieke fluweelachtige uitstraling is het vrijstaand ligbad Cape Cod met een afmeting van 1650 x 780 mm een absolute blikvanger.

Bijpassende hoge en halfhoge kasten zorgen ervoor dat er in kleine badkamers geen compromissen hoeven te worden gesloten op het gebied van opbergruimte. Wastafels vanaf 420 mm bieden extra opbergmogelijkheden en maken de anders ongebruikte ruimte onder de wastafel bruikbaar.

De feel-good sfeer in de compacte badkamer kan verder worden versterkt door de strategische inzet van subtiele accessoires en planten, evenals het samenspel van uitnodigende lichtbronnen.

Meer informatie: www.duravit.nl

 

 

Reacties