JEE-O presenteert de soho RAW series

Na het succes van de soho series introduceert JEE-O de soho RAW series: soho in zijn rauwste vorm.

09 September 2018

De series, tot stand gekomen met het Amsterdamse designerduo Grand & Johnson, is dit jaar te zien tijdens de vt wonen&design beurs.

Industriële schoonheid

De soho series bestaat oorspronkelijk uit stoere design kranen en -douches, afgewerkt met een donkere hamerslag coating. Voor de RAW series is de zwarte coating weggelaten en blijft het pure roestvrije staal over, wat de industriële uitstraling van soho series nog sterker maakt.

De feeling van Soho New York in de badkamer

Soho is een bruisende wijk in het kosmopolitische New York. Een dynamische smeltkroes van culturen en stijlen. Met veel industriële lofts die doorgaans sober én stoer tegelijk zijn ingericht. Ook de soho collectie van JEE-O schittert in eenvoud. Less is more. Zo staan de douches, kranen en accessoires van de soho RAW series als een huis, juist doordat alle overbodige poespas achterwege is gelaten.

De soho series is het resultaat van een samenwerking tussen JEE-O en het Amsterdamse designerduo Grand & Johnson; twee creatieve zwaargewichten die qua stijl een match made in heaven zijn met JEE-O. De JEE-O soho 01 douche, het allereerste gezamenlijke ontwerp, won in 2014 een RedDot design Award en in 2016 de German Design Award.

Reacties