Partner

Fenijn Sanitair

Fenijn Sanitair is agent voor sanitairfabrikanten die de nadruk leggen op design, kwaliteit en mogelijkheden. Wij vertegenwoordigen exclusief de volgende merken op de Nederlandse markt; ARTELINEA, HOESCH en JÖRGER

Bedrijfsoverzicht Fenijn Sanitair

HOESCH Rondom het bad

Geef uw badkamer vorm – tot in de kleinste details.

Met een slipvaste instaphulp stapt u veilig in ieder bad – klaar voor het genot. Wanneer we langzaam in stomend water onderdompelen, voelen we op intense wijze hoe ons lichaam vervuld wordt van gelukzalige gevoelens. Laat uw hoofd op de comfortabele neksteun rusten en geniet van een pure wellnessbeleving. Het passende badplateau met spiegel biedt voldoende ruimte voor een cocktail of een boek – net waar u zin in heeft. Wanneer u weer volledig bent opgeladen, kunt u met behulp van de geïntegreerde badhandgreep eenvoudig en met voldoende houvast uit het bad stappen. Uw verzorgingsproducten of andere benodigdheden heeft u vervolgens direct bij de hand, wanneer deze op een brede muurplank, een stevige kruk of een dressboy zijn geplaatst.

Zo biedt HOESCH wederom meer levensgenot door middel van heldere, minimale vormen: alle badkameraccessoires zijn dankzij de geslaagde materiaalmix van zwarte PU-bekleding en waterbestendig teakhout niet alleen functioneel, maar zien er ook nog stijlvol uit.
Ontwerp zelf uw badkamer.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.fenijn-sanitair.nl.  

Meer lezen over
'HOESCH Rondom het bad'?

meer van deze professional

Badmeubel RIGA

Badmeubel collectie RIGA van het italiaanse merk Arteli...

HOESCH Namur vrijstaand bad

De vrijstaand bad Namur van HOESCH

HOESCH Stoombad SenseSation

SenseSation, het multifunctionele belevenis-stoombad st...

Toon alle 5 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.