array(1) { ["path"]=> string(43) "www.hoesch.de/produkt/badewanne-namur-4400/" }
Partner

Fenijn Sanitair

Fenijn Sanitair is agent voor sanitairfabrikanten die de nadruk leggen op design, kwaliteit en mogelijkheden. Wij vertegenwoordigen exclusief de volgende merken op de Nederlandse markt; ARTELINEA, HOESCH en JÖRGER

Bedrijfsoverzicht Fenijn Sanitair

HOESCH Namur vrijstaand bad

De vrijstaand bad Namur van HOESCH

Het ovaal centraal. Voor het middelpunt van uw badkamer hebben wij de perfecte oplossing: de Namur. Deze bijzonder gevormde badkuip met uiterst smalle randen komt vrijstaand het beste tot zijn recht. De elegante badkuip is verkrijgbaar in het wit of in zes andere trendy aardekleuren. De ovale vorm staat voor geborgenheid, harmonie en exclusiviteit. Met de Namur maakt u van uw badkamer een persoonlijke, bijzonder stijlvolle plek waar u zich op elk moment kunt terugtrekken.

De uitstekende materiaaleigenschappen bevorderen het weldadige en ontspannen gevoel bij het nemen van een bad: dankzij de geringe warmtegeleiding van Solique blijft het water langer warm. Om ervoor te zorgen dat u nog meer van een ontspannen bad kunt genieten, hebben wij voor de Namur een comfortabele, huidvriendelijke rugleuning ontwikkeld, die aan het lichaam kan worden aangepast. Deze is als speciaal accessoire verkrijgbaar.

De Namur is verkrijgbaar in formaten: 1500 x 700 mm, 1600 x 750 mm, 1700 x 750 mm, 1800 x 800 mm, 1800 x 900 mm en 1900 x 900 mm. Zo kunt u zowel kleine als grote designbadkamers met deze elegante badkuip verfraaien.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens www.hoesh.de en/of www.fenijn-sanitair.nl

Meer lezen over
'HOESCH Namur vrijstaand bad'?

meer van deze professional

Badmeubel uit DAMA collection

Badmeubel DAMA collectie van Artelinea

HOESCH Rondom het bad

Geef uw badkamer vorm – tot in de kleinste details.

Badmeubel RIGA

Badmeubel collectie RIGA van het italiaanse merk Arteli...

Toon alle 5 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.