Repareer zelf marmer

Repareer zelf schade tot +/-3 cm aan marmer met de reparatiesets van Proffill. Ook geschikt voor marmerlook.

Repareer zelf eenvoudig en snel schade aan marmer

Met de reparatiesets van Proffill herstelt u eenvoudig zelf kleine beschadigingen aan marmer(look). Denk hierbij aan putjes en inkepingen in marmeren vloeren of tegels. Doordat marmer bestaat uit meerdere kleuren, zijn de reparatiesets van Proffill samengesteld in speciaal voor marmer ontwikkelde grijs- en bruintinten. De reparatieset bestaat uit drie tinten bruin of grijs reparatiemiddel waarmee de gewenste kleur zelf kan worden samengesteld.

Gebroken marmer herstellen

Voor gebroken stukken marmer, bijvoorbeeld een uitgebroken stuk uit een aanrechtblad of tegel, heeft Proffill de natuursteenlijm ontwikkeld. Deze sterke lijm op basis van twee componenten is niet giftig en kan hierdoor veilig gebruikt worden in de keuken. De reparatie is waterbestendig en kan behandeld worden met reguliere huishoudmiddelen.

Binnen een half uur gereed

U hoeft geen ervaren doe-het-zelver of klusser te zijn om te repareren met Proffill. Door de bijgeleverde handleiding en (korte) instructievideo’s op onze website is de reparatie binnen een half uur gepiept! De producten van Proffill harden snel uit en na herstel is het oppervlakte direct in gebruik te nemen.

Schade groter dan +/- 3 cm?

Bij schade groter dan +/- 3 cm raden wij de professionele reparatieservice van Sanifix aan. U kunt hiervoor foto’s van uw schade doorsturen, waarna deze door deskundige monteurs zal worden beoordeeld en waar een vrijblijvende offerte voor wordt gemaakt. Bij akkoord komt een monteur bij u thuis langs om de schade te herstellen. Meer informatie vindt u Hier

Profielfoto van Sanifix B.V.
Sanifix B.V.
Parmentierstraat 9, 4143 HA Leerdam