Bubbelbad Maas 180,190

Hoogwaardig, ruim én betaalbaar bubbelbad voor 2 personen. Door de smalle badrand wordt de ruimte optimaal benut. Whirlpoolsysteem van topkwaliteit.

Ruim bubbelbad voor 2 personen

Het bubbelbad Maas 180, 190 RH Relax van Dutchwaters is een kwalitatief hoogwaardig rechthoekig bubbelbad voor 2 personen dat speciaal ontwikkeld is om te ontspannen. Ideaal bijvoorbeeld na een dag hard werken of na intensief sporten. Kleine tintelende luchtbellen en/of zacht masserende waterstralen ontspannen en stimuleren uw lichaam.

We adviseren u graag over uw keuze voor een whirlpool; neem hiervoor contact met ons op.

 

Bubbelbad kenmerken

Het bubbelbad Maas 180, 190 RH Relax is een modern bubbelbad van hoge kwaliteit, dat toch zeer betaalbaar is en waar 2 personen comfortabel in kunnen liggen. Het bubbelbad is beschikbaar in drie uitvoeringen:

 • 180 x 80 x 45
 • 190 x 90 x 45

 

De tekeningen van het bubbelbad kunt u in de Brochure Rechthoekige Baden onderaan bij Productspecificaties vinden. Het bubbelbad wordt geleverd inclusief potenset en inclusief de overloop/leegloop combinatie. Optioneel kunt u ook een discrete inloop erbij toevoegen (zie onderaan bij Relevante producten).

 

Met het bubbelbad Maas 180, 190 Relax bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct dat garant staat voor vele jaren badplezier: u krijgt 10 jaar garantie op productie- en materiaalfouten aan het bad en 5 jaar op de whirlpool onderdelen.

 

Kenmerken whirlpoolsysteem

De door Dutchwaters ontwikkelde whirlpoolsystemen hebben een zeer goede naam in de markt. Niet alleen omdat we meer dan 25 jaar ervaring met whirlpoolsystemen hebben, maar vooral omdat we altijd weer met nieuwe systemen op de markt komen en wel op basis van de laatste stand van de techniek.

 

Algemene kenmerken van de Dutchwaters whirlpoolsystemen:

 • Hoogste kwaliteitsniveau voor vele jaren zorgeloze ontspanning / massage.
 • Bijzonder laag geluidsniveau o.a. door toepassing van een geluidsdemper.
 • Eenvoudig bedienbaar elektronisch paneel, dus geen pneumatische bediening die vervuilt kan raken.
 • Uitgekiende positionering van de jets voor een optimale ontspanning / massage.
 • Complete systemen: inclusief pulsatie, overloop / leegloop combinatie en "nadroog" functie van het luchtsysteem.
 • 5 jaar garantie op de whirlpool onderdelen.

 

Bubbelbad ontspanning

U kunt uit drie whirlpoolsystemen gericht op ontspanning kiezen (meer details over onze whirlpoolsystemen vindt u in de  Brochure Whirlpoolsystemen onderaan bij de Productspecificaties).

 

1. Het Soft Relax Systeem:

 • 24 verchroomde luchtjets in de bodem van de whirlpool zorgen voor kleine tintelende luchtbellen. Door een druk op de knop van het bedienpaneel gaat het systeem over in een ontspannende pulserende werking. Na gebruik blaast het systeem automatisch de achtergebleven waterdruppels uit de luchtleidingen.

 

2. Het Complete Relax Systeem:

 • 24 verchroomde luchtjets in de bodem van de whirlpool zorgen voor kleine tintelende luchtbellen. Door een druk op de knop van het bedienpaneel (op de badrand gemonteerd) gaat het systeem over in een ontspannende pulserende werking. Na gebruik blaast het systeem automatisch de achtergebleven waterdruppels uit de luchtleidingen.
 • 2 micro verchroomde waterjets bij de rug. Waterjets zorgen voor een zachte massage.
 • 2 micro verchroomde waterjets bij de voeten.
 • 6 verchroomde waterjets aan de zijkant. Alle waterjets zorgen voor een ontspannende massage van het lichaam. De massagekracht van de waterjets is eenvoudig traploos in te stellen door een druk op de knop van het bedienpaneel. Door een tweede druk op de knop gaat dit systeem automatisch pulseren.

 

3. Het Intense Relax Systeem:

 • 24 verchroomde combi jets die zowel lucht als water uit de bodem van de whirlpool laten. Indien u alleen het luchtgedeelte inschakelt zorgt het systeem voor een tintelende ontspanning. Indien u alleen het watergedeelte inschakelt ontstaat een zachte massage. Door zowel lucht als water uit de bodem in te schakelen krijgt men een sterkere massage van het lichaam. Na gebruik blaast het systeem automatisch de achtergebleven waterdruppels uit de luchtleidingen.
 • 2 micro verchroomde waterjets bij de rug.
 • 2 micro verchroomde waterjets bij de voeten.
 • 6 verchroomde waterjets aan de zijkant. Alle waterjets zorgen voor een ontspannende massage van het lichaam. De massage kracht van de waterjets is eenvoudig traploos in te stellen door een druk op de knop van het bedienpaneel. Door een tweede druk op de knop gaat dit systeem automatisch pulseren.

 

Bubbelbad accessoires

Om uw bubbelbad compleet te maken kunt u de volgende onderdelen bijbestellen:

 

 •  Palazzani badkranen. Een paar voorbeelden van inbouw en opbouw badkranen kunt u zien onderaan bij Relevante producten. Andere modellen vindt u bij de categorie Kranen. Palazzani kranen zijn betrouwbare kranen met 5 jaar garantie uit verchroomd messing en met mooie designs.

 

 • Een bad overloop - leegloop - inloop combinatie: de Dutchwaters bad Overloop - Leegloop - Inloop combinatie (messing en kunststof verchroomd) gekenmerkt door een strak design en hoge kwaliteit. Het vullen van het bad met de inloop combinatie voorkomt dat u een badinloop, zeg maar een pijp over de badrand, nodig heeft waar u zich aan kunt stoten. De inloop combinatie heeft tevens een overloop en leegloop functie. Door het draaien aan de knop van de overloop-leegloop combinatie opent en sluit u de afvoer van het bad. Achter de draaiknop bevindt zich de overloop om te voorkomen dat het water over de badrand stroomt. De inloop combinatie met verchroomde  kleurdelen wordt inclusief de sifon in de whirlpool gemonteerd.

 

 • Naspoelfunctie: Na het baden vult u het badwater bij tot boven de jetjes. Activeer de naspoelfunctie door een druk op de knop en automatisch wordt de Dutchwaters whirlpool cleaner, uit het reservoir onder het bad, aan het water toegevoegd en wordt uw whirlpool gereinigd. Eenvoudig en bovenal hygiënisch.

 

 • Onderwater verlichting wit licht: Verhoog de sfeer tijdens het baden, het licht breekt op het bewegende water: zo is baden een ontspannende beleving. U kunt de spot aan- en uitschakelen met een bedienpaneel die op de badrand wordt gemonteerd. De bad spot wordt standaard aan een zijkant van het bad gemonteerd. Na bestelling nemen we contact met u op om de exacte plaatsing van de verlichting en het bedienpaneel vast te stellen.

 

 • Onderwater verlichting kleur:  Met de kleur onderwaterspot, gemonteerd in uw bad, kunt u de sfeer in uw badkamer laten variëren en genieten van chromo therapie of simpelweg van kleurlicht beleving. Deze uit een hoogwaardig kunststof geproduceerde spot geeft u gegarandeerd vele jaren badplezier. U kunt de spot aan en uitschakelen met een bedienpaneel die op de badrand gemonteerd wordt. U kunt de kleuren automatisch in elkaar laten overvloeien of de spot op uw favoriete kleur instellen. De led spot wordt standaard aan een zijkant van het bad gemonteerd. Na bestelling nemen we contact met u op om de exacte plaatsing van de verlichting en het bedienpaneel vast te stellen.

 

 • Comfortabele hoofdsteun: Laat uw hoofd rusten op het kussen en ontspan. De hoofdsteun is hard rechthoekig, wit, uit vinyl, met afmetingen 31 x 13 x 5 cm. U kunt het kussen eenvoudig m.b.v. twee zuignappen op de badrand bevestigen.

 

 • Een mooie badwand uit 6 mm transparant veiligheidsglas behandeld tegen kalkaanslag. Andere afmetingen en vormen zijn ook bij Dutchwaters verkrijgbaar.