Partner

Versani

Versani is al jaren een begrip in Sanitairland en levert een enorm assortiment badkamer producten in Nederland en België. Wij leveren rechtstreeks aan de consument maar ook aan de vakhandel, loodgieter, installatie, bouw en renovatie branche.

Bedrijfsoverzicht versani.nl

Vrijwel elke badkamer is geschikt voor een bad, ook een kleine badkamer. Versani heeft baden in alle soorten en maten.

Even alles vergeten en heerlijk wegdromen

Een design bad, ergonomisch vormgegeven, een combibad met douche of veilig instapbad, luxueuze bubbelbaden, vrijstaand, op pootjes, in een hoekopstelling, klassieke baden; de keuze voor een ligbad is groot. En dankzij de vele soorten en maten is er ook voor de kleinere badkamers altijd een passend bad te vinden. Nog steeds is het vrijstaande bad een grote trend voor de badkamer. Met alle prachtige vormen die baden tegenwoordig meekrijgen, is ‘wegstoppen’ in een hoek er niet meer bij. Ronde baden, ovalen baden of vreemdere vormen zoals een driehoek worden zo het middelpunt van de badkamer.

De luxe van een whirlpool

Zeker als het kouder wordt, is het extra lekker om jezelf te trakteren op een relaxmoment in bad. Een whirlpool maakt van het badder-ritueel een echte wellness beleving, gewoon in eigen badkamer. Wilt u rustig bubbelen of vindt u het heerlijk om u te laten masseren?

Whirlpoolbaden zijn beschikbaar in een brede range aan prijsklassen en uitvoeringen. Van comfortabel instapmodel tot op en top luxe en design. De vele soorten whirlpoolsystemen zijn helemaal in te stellen naar uw persoonlijke behoeften. Welk type whirlpool past bij u? In de showroom van Versani vertellen wij er u graag alles over.

Badkamer ensuite

Een badkamer in de slaapkamer is helemaal hip. Het geeft een gevoel van luxe en het doet denken aan een mooie suite uit een vijf sterrenhotel. U kunt natuurlijk kiezen voor alleen een douche in de slaapkamer, maar ook een rond bad, een klassiek ovaal bad of juist een vierkant bad kan in de slaapkamer een mooie eyecatcher zijn.

Meer lezen over
'Baden'?

meer van deze professional

De douche

Een oase van rust, een plek van ontspannen en tot rust ...

Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.