Foto: TL2 gedeelde deur

50.000 TWINLINES in Europa! Een mijlpaal om trots op te zijn!

Een grote badkamer inrichten is eenvoudig.

De echte uitdaging is een kleine badkamer, waar eigenlijk geen ruimte is voor een douche én een bad. Vaak moet men dan kiezen. Artweger biedt met de Twinline de ideale oplossing: een unieke combinatie van bad en douche die niet meer ruimte inneemt dan een normaal bad.
Het bijzondere aan de Twinline is het verfijnde design van het bad. Aan één kant is deze open tot net boven de grond. Het bad wordt afgesloten door een deur van helder hardglas, die ruimtebesparend naar binnen opent. Het resultaat: een bijna gelijkvloerse veilige instap. Als het bad wordt gevuld zorgt een speciale dichting voor 100% waterdichtheid, net zoals bij de wasmachine.

Modellen

Kenmerkend voor de Twinline 1 is de ronde deur en de XXL doucheruimte. De Twinline 2 heeft door de rechte deur een strak design. De Twinline AIR zorgt voor een complete wellness-ervaring door 24 geïntegreerde luchtjets in de bodem en LED-therapie. De Artlift, een instapbad met geïntegreerde badlift, is dé all-inclusive oplossing. De nieuwste toevoegingen zijn modellen met een lage baddeur en gedeelde baddeur en een hoekzitje. Alle modellen zijn te zien in de showroom van Burgmans Sanitair in Capelle aan den IJssel.

Vele malen onderscheiden

Twinline heeft al vele prijzen gewonnen voor alle functionaliteiten en voor het design. Veel belangrijker zijn de 50.000 tevreden klanten; dit is het bewijs dat dit product nog steeds bijzonder is!

Reacties