Foto: ikea-producten-kleine

IKEA-producten voor de kleine

Ontdek de nieuwe producten van IKEA voor de belangrijkste mensen ter wereld. Vanaf februari verkrijgbaar.

Kinderen hebben het druk met zichzelf ontwikkelen en de wereld ontdekken. De kindermeubels en –accessoires van IKEA helpen hen hierbij. Van de dag dat ze geboren worden totdat ze volwassen zijn.

Volop genieten

Eten, slapen en badderen. Met het zachte en duurzame babytextiel uit de nieuwe KRAMA serie kan je kindje volop genieten van al deze momenten. Van zacht beddengoed en warme dekens tot eenvoudig schoon te maken washandjes en slabben. De modern gestreepte patronen zijn heel goed te combineren met ander babytextiel van IKEA, zodat je de babykamer een eigen persoonlijke mix kan geven.

IKEA kinderproducten.

Ondersteuning op maat

Het opblaasbare PYTTIG kinderstoelkussen biedt ondersteuning op maat. Zo helpt het kleinere baby’s rechtop te zitten. Naarmate je kindje groeit, heb je geleidelijk minder lucht in het kussen nodig, waardoor het zitcomfort toeneemt. Het kussen is geschikt voor alle hoge kinderstoelen van IKEA en kan in de wasmachine. Wel zo handig als het een enorme kliederboel wordt.

IKEA kinderspullen.

Slaap kindje slaap

De bedbodems van IKEA babybedden zijn sinds kort vernieuwd. Ze bieden nu nog betere ventilatie, wat voor een comfortabel en veilig slaapklimaat zorgt. Alle babybedden van IKEA zijn uitvoerig getest, waardoor ze voldoen aan de striktste veiligheidsnormen. Bovendien zijn ze gemaakt van slijtvaste materialen zodat broertjes of zusjes er later ook in kunnen slapen.

IKEA kinderspullen.

Vol handige functies

De nieuwe PATRULL babyfoon zit vol handige functies. Zo is er keuze uit maar liefst 10 kanalen en kan je de microfoon zo instellen dat achtergrondgeluiden niet te horen zijn. De ouder-unit draag je makkelijk met je mee dankzij de meegeleverde band en riemclip. Bovendien krijg je er twee opladers bij zodat je beide units tegelijkertijd kunt opladen.

IKEA kinderspullen.

Uren speelplezier

Wassen of tanken? De nieuwe LILLABO garage met parkeerdek, benzinepomp, wasstraat en sleepwagen zorgt voor uren speelplezier. Door zelf combinaties te maken met de verschillende onderdelen ontwikkelen kinderen hun creativiteit en inzicht. De LEKPLATS speelmat maakt het plaatje compleet.

IKEA kinderspullen.

De producten zijn vanaf februari verkrijgbaar bij alle winkels van IKEA, daarnaast zijn er meer dan 7.000 producten verkrijgbaar via de webwinkel.

Meer informatie: www.ikea.nl

Publicatiedatum: 10 december 2013.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties