Foto: /262430.jpeg

De wondere wereld van bObles

Met de introductie van de items: speeltent, lampen, vloermat en deco maakt bObles de speelwereld van kinderen compleet.

Met de introductie van de items: speeltent, lampen, vloermat en deco maakt bObles de speelwereld van kinderen compleet.

Spelen, verstoppen en wegdromen in de super coole speeltent waar, door de uitgesneden dierenfiguurtjes, een sprookjesachtig licht naar binnen schijnt. Hier mag niemand naar binnen! Alleen vriendjes, vriendinnetjes en alle knuffels. Volwassen passen ook niet door de ronde ingang.

Speeltent

De speeltent is verkrijgbaar in kleuren waar alle kids blij van worden. De kleuren lime, turkoois, paars en grijs passen in iedere kinder- of speelkamer. De binnenkant van de tent is uitgevoerd in wit kunststof. Grappig detail: de tent is reversible. Hij kan dus worden omgedraaid zodat de buitenzijde wit wordt en de binnenzijde gekleurd.

De speeltent heeft onder een doorsnede van één meter. Het opzetten is superhandig, een kind kan de was doen. Geen gedoe met stokken en haringen maar simpelweg aan elkaar klikken. Even geen zin meer in de tent, losklikken en bijvoorbeeld plat onder het bed opbergen gaat al net zo gemakkelijk. Als het voor de allerkleinste te donker in de tent is kan het ‘dakje’ gemakkelijk worden weggenomen.

Het materiaal kan tegen een stootje, is met een vochtige doek gemakkelijk schoon te maken en kan ook in de tuin worden opgezet.

Lampen

Naast de tent introduceert bObles ook een lampencollectie. Door de uitsparingen verschijnt de schaduw van vrolijke figuurtjes als een vis, koe of kat op de muur en plafond. De lampen zijn vervaardigd van een hard kunststof en leverbaar in de kleuren: lime, turkoois, paars en wit. Alle lampenkappen worden geleverd met een armatuur en een 3 meter lange witte kabel. Ze zijn verkrijgbaar in drie modellen en in 3 verschillende maten.

Vloermat

Ook voor de vloer biedt bObles een product aan waarmee de fantasie wordt geprikkeld. Dit bestaat uit vijf stukken die in elkaar kunnen worden gezet als cirkel of slang. Haal de middelste cirkel eruit en vervang deze door een tuimelvis en gebruik hem als tafel, uitkijktoren of duikplank. De mat past bovendien onder in de tent. Ø 100 cm.

Deco

Met deze felgekleurde dieren kan de muur of de vloer worden versierd. Maar de toepassing houdt hier niet op. Ze kunnen ook worden gebruikt als placemat, als kussen op een stoel, als badmatje in de douche, of gebruik deze fantasievolle figuren als inspiratie bij het vertellen van een verhaal. Verkrijgbaar in een set van 5 stuks. Ø 30/40 cm.

Reacties