Foto: 2017/stokke-tripp-trapp-kinderstoel.jpg

De nieuwe Tripp Trapp kleurencollectie: al het moois uit de natuur

Stokke® komt daarom met drie nieuwe kleuren uit de natuur voor de Tripp Trapp®-collectie: Heather Pink, Moss Green en Forest Green.

We gaan massaal voor natuurlijk dit jaar en zoeken allemaal naar die balans tussen wonen, werk en (buiten-)leven. Onze agenda’s zijn hectisch en druk, waardoor we juist steeds meer verlangen naar eenvoud in zowel lifestyle als interieur. Stokke® introduceert drie nieuwe kleuren met matchende baby sets:
- Heather Pink: veel Scandinavische heuvels zijn bedekt met deze warme kleur vol energie. Een opvallende verschijning waarmee je een statement maakt!
- Moss Green: deze neutrale kleur is een must-have voor je interieur. De zachte pastelkleur is fris en evenwichtig, maar heeft genoeg persoonlijkheid om elke inrichting tot leven te brengen.
- Forest Green: een grote speler in de groene trend. De kleur is modern en gedurfd, brengt het bos in huis terwijl het elegant en stylish blijft.

Om de look compleet te maken heeft Stokke® ook nieuwe kussens ontwikkeld in botanische kleuren en patronen: Green Forrest, Grey Leaf, Aqua Stripes en Pink stripes.

Inspiratie

De Scandinavisch besneeuwde bergtoppen, diepblauwe fjorden, mosgroene bossen en velden bedekt met flora zijn een continue inspiratie, wat heeft geleid tot deze nieuwe collectie in natuurlijke kleuren.

Materialen

De Tripp Trapp® wordt gemaakt van duurzaam Europees beukenhout, geoogst uit zelf-regenererende bossen. Dit zorgt er niet alleen voor dat het meubel er goed uit ziet, maar ook dat het een duurzaamheid brengt: het gaat jaren, zelfs generaties mee. Met het tijdloze design in combinatie met rustgevende kleuren breng je met de Tripp Trapp® de schoonheid van de Scandinavische natuur in huis.

De Tripp Trapp is beschikbaar vanaf € 189,-.

Reacties