Foto: kinderspullen-silly-u-foto

Baby- en kinderartikelen van Silly U

Nieuwe collectie Silly U voor baby- en kinderkamer.

Grasonderjevoeten.nl presenteert de collectie Zoopreme van Silly U. Van verschoonkussens tot kindermeubeltjes, de nieuwe collectie van het Deense Silly U groeit met kinderen mee en tovert hun kamer om in de leukste dierenjungle.

Dieren staan centraal

Binnen de nieuwe collectie ontwierp Silly U een aantal lijnen. De rode draad is het gebruik van grappige dierenfiguren. Het Zoopreme-thema zit boordevol Afrikaanse dieren als de neushoorn, nijlpaard, zebra en zelfs een miereneter. Het gebruik van pastelkleuren, zwart-wit contrasten en felle kleuren zorgt voor verschillende stijlen die onderling goed te combineren zijn en zich aanpassen aan de leeftijd van het kind

.Silly U kinderspullen.

Nieuw: beddengoed

Specifiek voor de babykamer ontwierp Silly U zacht beddengoed, verschoonkussens en een dierenmobiel. De bijpassende wanddecoraties, opbergbakken, knuffels en lampen maken het kamertje compleet. Maar ook voor onderweg zijn rammelaars, speendoeken en speelgoed voor in de kinderwagen niet vergeten.

Eigentijdse uitstraling

Ieder kind zal zich verwonderen in de dierenwereld van Silly U. Met het grappige dierenbeddengoed en speelgoed zoals knuffels, tenten en poppenbedjes wordt hun eigen kamer hun favoriete plek in huis. De metalen wandrekjes en lampen in gekke kleuren geven de kinderkamer een eigentijdse uitstraling. De makers van Silly U ontwierpen zelfs een tafeltje met opbergvak en een uitgebreid kinderservies met de dieren erop.

Silly U kinderspullen.

Kijk voor de gehele collectie van Silly U op www.grasonderjevoeten.nl.

Publicatiedatum: 21 januari 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties