Foto: press_2013//rop-ranzijn-aakleedtafel.jpg

Aankleedtafel: kersvers broertje van de buiswieg

Om de kinderkamer te complementeren, creëerde ontwerper Rop Ranzijn nu ook een aankleedtafel in de lijn van de buiswieg, met een al even knappe uitstraling.

Om de kinderkamer te complementeren, creëerde ontwerper Rop Ranzijn nu ook een aankleedtafel in de lijn van de buiswieg, met een al even knappe uitstraling.

Net zoals de wieg is ook de aankleedtafel een bijzonder gestroomlijnde schepping die – met haar minimalistische futuristische look en organische vormgeving – moeiteloos schittert tussen de klassieke aankleedtafels. De buiswieg en de aankleedtafel: een strak en stijlvol duo dat elke woon-, bad- of kinderkamer van een koppel schitterende blikvangers voorziet.

Haven van rust en schoonheid

Een kindje aan- en uitkleden hoeft geen gehaaste strijd of lastig karwei te zijn. Het kan ook een sereen rustpunt zijn in de dag. Een intiem gedeeld moment tussen ouder en baby, dat het hoogste respect en de mooiste omkadering verdient.

Vanuit deze filosofie creëerde de ontwerper een unieke aankleedtafel die zowel voor de ouders als voor het kindje een haven van rust en schoonheid vormt tijdens het dagelijkse verzorgingsritueel.

Mooi om naar te kijken, fijn om te gebruiken.

Elegante eyecatcher

De aankleedtafel is een strak vormgegeven uniseks ontwerp. Het grote werkblad heeft aan één zijde een ronde vorm gekregen: een subtiele knipoog naar de warme geborgenheid van de ronde moederschoot. De creatie is sereen en speels, strak en elegant, trendy en toch tijdloos. Een hoogst originele blikvanger. Stralend in al zijn eenvoud.

Praktisch en functioneel... dag in, dag uit...

• Makkelijk in onderhoud: Dankzij de zorgvuldig uitgekozen materialen is de aankleedtafel eenvoudig schoon te maken. Reinigen doe je met een milde zeepoplossing, nadrogen met een droge doek.

• Functionele opbergruimte: Onder het grote werkblad zijn drie praktische legplanken voorzien die de nodige ruimte bieden voor alles wat bij de verzorging komt kijken. De buisvormige basis aan weerszijden garandeert een stabiel en veilig ontwerp.

• Multifunctioneel: Het ontwerp verenigt vier functies: omkleden, verzorgen, opbergen en baden. Want het waterbestendige werkblad leent zich niet alleen voor een comfortabel omkleedritueel, het vormt ook de ideale basis voor een badje. Handig en ruimtebesparend.

Ergonomisch verantwoord

• Comfort alom: De hoogte en de vormgeving van het werkblad zijn vakkundig doordacht zodat je als ouder overal handig bij kunt zonder je onnodig diep te hoeven bukken en zonder het oogcontact met je kindje te verliezen.

• Natuurlijke houding: Onder de aankleedtafel is de nodige voetruimte voorzien, zodat je dicht bij je kindje staat zonder onnatuurlijk voorover te moeten leunen. Erg prettig, zowel voor jou als voor de baby.

Reacties