Foto: press_2013//steigerhouten-kinderbed-sanders-woodworks.jpg

Een kinderbed op maat van steigerhout

Slapen en spelen in een boomhutbed, bedstee of prinsessenbed van steigerhout?

Een kinderbed op maat van steigerhout

Voor kinderen is een bed niet alleen een plek om 's nachts te slapen, maar ook om overdag te spelen. Sanders Woodworks speelt hier op in met een nieuwe collectie hoogslapers, prinsessenbedden, bedsteden en boomhutbedden. De steigerhouten bedden van Sanders Woodworks hebben een warme uitstraling en zijn niet alleen veilig en functioneel, ze bevatten ook volop speelse elementen. Naast een vaste collectie kinderbedden kan er ook geheel op maat ontworpen worden; de maatwerkbedden weten in iedere kinderkamer de juiste sfeer neer te zetten.

Kapitein van je eigen bed
Welke jongen wil er geen kapitein van zijn eigen bed zijn? Of waan je je liever midden in een jungle in je boomhutbed? Maar misschien ben je liever een stoere Spiderman of ben je juist dol op prinses-sen …... Of wil je lekker veel hartjes op je bed? Je verzint het maar, je papa of mama kunnen met je wensen naar Sanders Woodworks gaan en daar kan een ontwerp op maat gemaakt worden. Stoer, knus, lief of origineel, wat je maar wilt. Zo is er voor ieder kind een droombed voor een aantrekkelijke prijs.

Kindvriendelijk steigerhout
Steigerhout is sterk, robuust en heeft een verleden, waarbij het regelmatig aan de elementen is blootgesteld. De meubels van Sanders Woodworks geven het doorleefde en vitale steigerhout, afkomstig uit de ambachtelijke bouw, een nieuw leven. De zorgvuldig geselecteerde steigerhouten planken worden intensief gereinigd met natuurlijke middelen, vervolgens licht geschuurd en geheel splintervrij gemaakt. Zo ontstaat een robuust en kindvriendelijk bed met een warme en comfortabele uitstraling.

Voor binnen
Naast kinderbedden heeft Sanders Woodworks een uitgebreide collectie aan tafels, kasten en bedden. De bedden, banken en kasten voor de slaapkamer zijn in vele modellen en maten leverbaar. Maatwerk is altijd mogelijk. Bedden kunnen geleverd worden inclusief lattenbodem en matras en meubels met bijbehorende kussens.

En buiten
De steigerhouten loungesets en tuinmeubels van Sanders Woodworks geven ook de tuin een landelijke sfeer. Naast loungesets bestaat de collectie uit eettafels, kasten, buitenkeukens en opbergkisten. De collectie kan worden aangekleed met mooie accessoires en bijpassende kussens. Alle meubels zijn bestand tegen de weersinvloeden. De meubels hebben dus weinig of geen onderhoud nodig, waardoor jarenlang plezier gegarandeerd is.

Een groot deel van de collectie van Sanders Woodworks is te bekijken op www.sanderswoodworks.nl. U kunt de meubels online bestellen, een ritje naar Roosendaal is niet noodzakelijk. Maar uiteraard bent u ook welkom in de showroom om de meubels live te zien. Prijzen vanaf € 266.-. De meubels kunnen zelf gemonteerd worden of er kan tegen een kleine meerprijs gebruik gemaakt worden van de montageservice van Sanders Woodworks.

Meer informatie: www.sanderswoodworks.nl

Publicatiedatum: 10 maart 2013

Gespot door de redactie van Wonen.nl

Reacties