Foto: 2014/stuga-babykamer-scandinavisch-tis-lifestyle.jpg

Stuga: nieuwe collectie babykamer TiS Lifestyle

Scandinavische uitstraling voor de babykamer met de Stuga babykamercollectie, verkrijgbaar via TiS Lifestyle.

Stuga, Zweeds voor 'huisje', is de nieuwste collectie van TiS Lifestyle: eenvoudige, tijdloze producten voor in elke babykamer. Deze collectie introduceert natuurlijk huisjesprints, maar ook twee nieuwe vrolijke dierenfiguurtjes: egel en eend. Ze beleven de gekste avonturen rondom de huisjes en sieren samen allerlei producten als slabben, ledikantlakens en baby-kleding. Egel en eend kregen bovendien versterking van een knaloranje konijn met enorme oren en twee gezichten: slapend of wakker.

Geen roze strikken of blauwe auto's

Alle collecties van TiS Lifestyle zijn eigen ontwerp en omvatten talrijke babyproducten zoals behang, muurstickers, aankleedkussens en beddengoed. Het bijzondere van TiS Lifestyle is dat alles unisex is. Dus geen roze strikken of blauwe auto’s. De collectie Forest bestaat bijvoorbeeld uit zachte grijstinten met guitige uiltjes, vogeltjes en natuurlijk veel bomen. Alle collecties - Stuga, Forest en Fabel - zijn onderling goed te combineren.

TiS Lifestyle

TiS Lifestyle is van Daniëlle de Vrij en Mischa Duits. Nadat zij tien jaar samenwerkten voor diverse kinderkledingmerken besloten zij om samen een eigen merk te lanceren: een no-nonsense, basic, pretentieloos en tijdloos merk. Het werd een compleet lifestyle-concept, met egel en eend als de nieuwste ambassadeurs.

Kijk voor alle collecties op www.tislifestyle.com

Publicatiedatum: 30 juni 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties