Commode op maat

Commodes op maat zijn naar wens individueel op maat te bestellen bij jouwMaatkast.nl. Met het ontwerp van een commode kun je zelf bepalen wat de indeling moet zijn. Hier is gekozen voor draaideuren in combinatie met lades. Je kunt er ook voor kiezen om alleen lades, schappen of deurtjes te nemen of een combinatie hiervan. Ook hier is het ontwerp van dit meubel heel eenvoudig aan de hand van een paar klikken van de muis te maken. Zo verzeker je jezelf er van dat je altijd een commode hebt die helemaal past in de gewenste ruimte.

Nog meer commodes

Wil je nog meer informatie over de mogelijkheden van de commodes die je bij jouwMaatkast.nl kunt bestellen kijk dan snel op deze site voor meer informatie. Hier vind je namelijk precies wat de mogelijkheden zijn met onze commodes en kun je zelf beginnen met het ontwerp van jouw droom commode.

Materiaal en kleuren

De fronten van de lades of de deuren worden bij de commodes van jouwMaatkast.nl altijd van 19mm dikte gemaakt net zoals het geraamte. Voor de achterwand wordt er gebruik gemaakt van een 8mm dikke wand welke aan de hand van schroeven aan het geraamte verbonden wordt. Hierdoor ontstaat er een stabiel en robuuste commode die een stootje kan verdragen. De lades worden vooraf gemonteerd waardoor je deze zelf alleen nog maar in de geleiders hoeft te klikken. Hierdoor is het opbouwen van een onze commode een fluitje van een cent!

De kleur van je commode kun je zelf bepalen aan de hand van onze 24 standaard decors. Deze kun je indien gewenst ook als monster toegestuurd krijgen zodat je thuis in alle rust kunt kijken welk decor het beste bij de rest van je woonomgeving past. Hier vind je meer informatie hoe je deze kosteloos kunt bestellen en met eventueel extra decors die je misschien graag wilt. Ook is het mogelijk de fronten en het decor in afwisselende kleuren te kiezen waardoor je in elk detail je persoonlijke touch aan de commode kunt geven.