Partner

Sjors kindermeubelen

Met de kindermeubelen van Sjors kunnen kinderen eindeloos hun fantasie gebruiken. Ze kenmerken zich door de vele ronde gaten in het hout. Dit zijn de ramen, de uitkijkposten, de patrijzen in de boot, de poppenkast, laat je kind maar lekker fantaseren. Zij kunnen zelf hun de stoel of hun bed omtoveren tot de wereld waarin ze op dat moment willen zijn. ook aan ouders is gedacht: de meubels passen in ieder interieur. Sjors makes you happy!

MEER TONEN

Wolve kussen

Pimp je kamer met onze stoere Wolve kussens

Wolve kussen

Onze stoere Wolve kussens staan te gek in jouw Proud, Chill of pimp je kamer er mee. Ze hebben 2 zijden die je kunt gebruiken. Een zijde is gemaakt van natuurlijke antraciet grijze vilt van 100% zuivere wol. De andere zijde heeft een stoere leren look waar je zelf de kleur van mag uitkiezen! Resultaat: een heerlijk dik en uniek kussen dat kleur en karakter geeft aan jouw plek. Net als jij!

Ons wolvilt heeft een unieke behandeling ondergaan waardoor het water- en vuilafstotend is. Ook is wolvilt warmte- en geluidsisolerend.

Het PVC heavy duty kunstleer heeft een fijn structuurtje. Het heeft een hoge weerstand tegen licht, wrijving, vlekken en bacteriën.

Afmeting: h55 x b55 cm

Verkrijgbaar in 4 kleuren: beige, cobre, orange, pistacho

www.sjors.rocks

meer van deze professional

Lo bed

Als je denkt dat dit zomaar een bed is dan heb je het m...

Hi hoogslaper

HI there! Even voorstellen. Je kunt op me klimmen, je v...

Kinderstoel Proud S - XL

Is jouw kind er ook van overtuigd dat de wereld om hem ...

Toon alle 12 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.