string(1) "a"

VTech lanceert nieuwe items voor echt de allerkleinsten

Piepkleine wereldburgers verdienen een zachte landing, een warm welkom. Thuis in het gezin, bij familie, bij de oppas of op het kinderdagverblijf.

14 Juli 2021

VTech lanceert nieuwe items voor echt de allerkleinsten. Ze kunnen zomaar uitgroeien tot favoriet en dragen zeker bij aan ontwikkeling. Dierenvriendjes in mooie pastelkleuren en zachte materialen zijn daar het levende bewijs van.

Knalkleuren blijven even achterwege, er wordt dit voorjaar gekozen voor warm, zacht en ingetogen, passend bij de babykamer of de rest van het interieur thuis.

Een torenhoog knuffelgehalte hebben het 2 in 1 Knuffelhertje en Bedtijd Vosje. Deze zachte pluche vriendjes helpen kleintjes vanaf de geboorte de slaap te vinden, maar zijn er ook als dat een keer niet zo lukt. In dat geval hebben ze een reeks melodietjes en gezongen liedjes in petto, maar ook knipperende lichtjes die een even rustgevend als vertrouwd gevoel opleveren.

Ook zacht en vriendelijk, zijn de looks en karakters van de nieuwste babygadgets. Rammelaar Vos en Rammelaar Leeuw lachen het kleintje, vanaf 3 maanden tegemoet, passen perfect in dat piepkleine knuistje, knisperen, rammelen en kraken. Doordat ze gemaakt zijn van zachte materialen van uiteenlopende texturen wordt de tastzin gestimuleerd en begint het voelen en ontdekken.

In de box, op de achterbank, op het speelkleed of in de kinderwagen gaan leren en vermaken moeiteloos door. Nu met het Draai & Wiebel Rupsje en het Toeter & Draai Stuurtje uit dezelfde nieuwe serie. Voor kleintjes vanaf 6 maanden en met alweer wat hardere materialen en meer beweging. Ook hier mogen de vrolijke liedjes, lichtjes en nu dus ook die zachte pastelkleuren niet ontbreken. In eigen tempo kennismaken met de nieuwe wereld en al het liefs dat VTech in huis heeft, met de vrolijke Dierenvriendjes is dit een goede start!

Advies verkoopprijs: VTech 2 in 1 Knuffelhertje en Bedtijd Vosje € 17,95 per stuk, Dierenvriendjes Rammelaar Vos en Leeuw € 8,95 per stuk, Draai & Wiebel Rupsje

€ 12,95 en Toeter & Draai Stuurtje € 14,95.

Verkoop- en productinfo: www.vtechnl.com

Reacties