Sprookjes komen tot leven met de Zoef Zoef eenhoorns

Sprookjes zijn de wereld nog lang niet uit, gelukkig maar. Sterker: VTech gooit er gewoon weer een paar nieuwe in!

12 Juni 2019

Sprookjes die kleintjes (1-5 jaar) dit keer zelf mogen verzinnen met de drie nieuwe karakters van Zoef Zoef Dieren. Eenhoornmeisjes in dit geval, dametjes die zowel stoer als lief zijn en vooral heel veel in hun mars hebben. Vajèn, Malu en Tessa beschikken over magische krachten, hebben een torenhoog schattigheidsgehalte, zachte vormen en een fijn formaat. Ze passen precies in kleine knuistjes.

Met een druk op hun icoontjes komen ze als het ware tot leven. Er worden geluidseffecten geactiveerd, hun gezichtjes lichten op en je hoort liedjes en melodietjes. Ronduit verwend is Tessa de Tover eenhoorn, die wordt geleverd met een compleet Magisch Wonderland, een heerlijk speelparadijs waar fantasie werkelijk alle kanten op schiet. Dat en-passant zintuiglijke ontwikkeling en motorische vaardigheden gestimuleerd worden, is mooi meegenomen.

Met het oog op duurzaam maakte VTech de nieuwkomers compatible met de meeste eerder verschenen speelsets van Zoef Zoef Dieren. De drie karaktertjes reageren op de meeste Magische Sensors van de speelsets, omgekeerd werkt het precies zo.

Ga voor meer informatie naar: www.vtech.com

Reacties