Ongelimiteerd bouwen aan je skills

Succesvolle Bla Bla Blocks krijgen vervolg!

Het Speelgoed van het Jaar 2018 krijgt dit voorjaar al een vervolg! Bla Bla Blocks, de pratende en zingende bouwblokken van VTech, worden uitgebreid met vier nieuwe sets: Trein, Slimme blokkenset, Dieren blokkenset en Voertuigen blokkenset. Alles is compatibel, zodat het verhaal in het koppie van je kind zonder restricties alle kanten op kan.

Hoe zat het alweer, met die Bla Bla Blocks? Voor het eerst reageerden bouwsteentjes op acties van pientere peuters (1,5-5 jaar). Dankzij de slimme techniek in de blokken en het Bla Bla Point, werd spelen met blokken een spel van actie en reactie.

Op die voet gaan de nieuwe sets verder. Klapstuk is de Bla Bla Blocks Trein, na het bouwen kan de reis beginnen en alle blokken mogen mee, zelfs de sets van vorig jaar. Dat is ongelimiteerd speelplezier, hier krijgen de verhalen die kleintjes zelf verzinnen de ruimte. De grap is dat ze onderweg getrakteerd worden op talloze (motorische en cognitieve) behendigheidjes, kennis, weetjes en vrolijkheid. Liedjes, lichtjes en zinnetjes; zelfs in je uppie spelen wordt zo leuk en leerzaam.

Het is de optelsom van al die vaardigheden die Bla Bla Blocks speelgoed van nu en straks en zelfs later maakt. Hier raakt geen kind zomaar op uitgekeken. Welnee, hiermee begint het pas! Bouwen, verbanden leggen, verhalen verzinnen; het is voor VTech de kern van spelen en leren, van pure peuterpret.

Ga voor meer informatie naar: www.vtechnl.com

reacties
anderen bekeken ook

Tips voor het leukste speelgoed

Guido van Loon

SNURK Astronaut dekbedovertrek

SNURK Amazone dekbedovertrek

Dit zijn de liefste accessoires voor de baby- en kinderkamer

Sandra van Koningshoven

Een warme baby-commode

Iemand zwanger of een kind gekregen? Een poster is het perfecte k...

Sandra van Koningshoven
Advertentie
Advertentie
Advertentie