Foto: vtech-speelgoed

VTech speelgoed: van toen voor nu, maar dan leuker!

Upgrade van grootste successen van VTech voor de wijsneusjes van nu.

Hoe maakt VTech spelen nóg leuker? Met het beste van toen in een nieuw jasje! Voor de allerkleinsten, maar ook voor grotere wijsneuzen. Helemaal van nu is de Magische Zeester, een vrolijk vriendje waarin het kleintje zijn spiegelbeeld en nog veel meer ontdekt, net als de spiegel van toen. Zeedieren, hun geluiden, maar ook zes melodietjes en vier liedjes. Niet vanzelf natuurlijk, het kleintje moet er wel wat voor doen. De Magische Zeester daagt uit, met eindeloos geduld.

Dat doet ook de Dieren Draaibal, snel en gewiektst als de tol van toen. Eigentijds is de techniek, dit interactieve speelmaatje spreekt, beweegt en rolt vanzelf! Vormen, cijfers en herkenning van dieren worden geoefend, fijne motoriek gestimuleerd. Vijftien deuntjes, een paar liedjes en regelbaar volume zorgen dat de spelen altijd leuk blijft. Alleen of met vriendjes.

Helemaal hot net als de telefoon van toen wordt vast en zeker de Bel & Leer Smartphone, die kleintjes introduceert in wereld van techniek. Ze voegen zelf contacten toe, spelen spelletjes en kiezen hun favoriete beltoon. Klokkijken, cijfers en letters herkennen, tellen: met wel tien activiteiten wordt dit ongetwijfeld een favoriete gadget. Lekker klein en compact, dus altijd makkelijk mee te nemen. En ook fijn: de Bel & Leer Smartphone moedigt het spelen van rollenspellen aan. Toen en nu het spelen begint met VTech!

Advies verkoopprijs: VTech 'Magische Zeester' € 14,95; 'Dieren Draaibal' € 17,95 en 'Bel & Leer Smartphone' € 14,95.

Meer informatie: www.vtechnl.com

Publicatiedatum: 29 maart 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties