Foto: V-Tech-kindertablet-Lobbes

VTech hoort thuis op elke kinderkamer

Alle kinderen houden van speelgoed. Het is geweldig om te zien hoe kinderen omgaan met speelgoed en vooral met educatief speelgoed.

Een goed voorbeeld zijn kindertablets van VTech. Deze kindertablets zijn speciaal op de ontwikkeling van kinderen afgestemd.

In 1980 begon VTech met een serie leerzame producten op de markt te brengen. Hiermee kunnen kinderen de basis van rekenen en spelling leren. Al het speelgoed van VTech heeft een educatief karakter.

Voordelen van kindertablets

- Voor verschillende leeftijden
- Kinderen leren op een spelenderwijs
- De kindertablets zijn stevig en kunnen tegen een stootje
- Duurzaam product
- Compact en makkelijk mee te nemen
- Multifunctioneel; diverse functies mogelijk
- Mogelijkheid tot een afgeschermde speelomgeving
- Speciale apps voor kinderen beschikbaar

Voor de kleine kinderen

Er zijn vele soorten kindertablets op de markt gebracht. Als je zoon en/of dochter nog niet oud genoeg is voor een kindertablet dan biedt VTech een goed alternatief; de VTech MobiGo met een 3 inch touchscreen en een uitschuifbaar toetsenbord. Met een VTech MobiGo leren kinderen op een spelenderwijs ontdekken. Het is een interactieve manier van spelen en leren. Tijdens het spelen leren kinderen onder andere rekenen, spellen, woorden, kleuren, logica en nog veel meer. Gun je kind ook veel leer plezier!

Games voor kinderen

Ook de spelletjes zijn zeer educatief ingesteld. Dit maakt het leren spannend en leuk voor kinderen. Vaak krijg je een spel bij een kindertablet wanneer je deze aanschaft, maar de verschillende spellen kunnen ook los gekocht worden. Zo heb je bijvoorbeeld spellen van Disney zoals Cars, Planes, Minnie Mouse, Hello Kitty, Dora en Princess. Dus voor zowel jongens als meisjes zijn er games beschikbaar.

Kinderen zijn van nature niet heel voorzichtig met hun spullen. Je doet er daarom goed aan om er een hoesje bij te geven. Ook al zijn de kindertablets stevig en kunnen ze tegen een stootje, extra bescherming kan nooit kwaad.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties